ΕΡΩΤΗΣΗ – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΓΑ

Παρά τα ερωτήματα που κατατέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την παράταξή μας, την αλληλογραφία από πλευράς Διοίκησης της Περιφέρειας και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου μέχρι σήμερα εξασφαλίστηκαν μόνο προφορικές δεσμεύσεις.

Οκτώ μήνες μετά τις παραπάνω ενέργειες, η ίδρυση και λειτουργία του υποκαταστήματος ΟΓΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την πόλη της Κοζάνης, βρίσκεται και πάλι στο σημείο μηδέν. Εξακολουθεί η Διοίκηση του ΟΓΑ παρά τις ειλημμένες αποφάσεις και την καταγραφή στον προϋπολογισμό της των εξόδων για τη λειτουργία του υποκαταστήματος, επιμένει να αγνοεί την ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων και συνταξιούχων, οι οποίοι αδιαμαρτύρητα και σιωπηλά πολλές φορές προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους αφού και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οργανισμό είναι πολύ δύσκολη έως ανέφικτη.

Παρόλο που κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε για μια φορά ακόμη λαϊκιστές, θα τολμήσουμε να απευθύνουμε το ερώτημα στον κ. Περιφερειάρχη προσωπικά και θα ζητήσουμε την απάντησή του για τις προθέσεις του προκειμένου να αρθεί η αδικία αυτή που συντελείται σε βάρος των πολιτών της Περιφέρειάς μας, με δεδομένο ότι σε όλες τις υπόλοιπες Περιφέρειες λειτουργούν τα αντίστοιχα υποκαταστήματα του ΟΓΑ και εκεί οι πολίτες απολαμβάνουν άμεσες, αποτελεσματικές και συνολικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Οι επιστολές, τα ψηφίσματα, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και ότι έχει πραγματοποιηθεί ως ενέργειες επίλυσης του προβλήματος αυτού μέχρι σήμερα, είχαν αποδέκτες «ώτα μη ακουόντων».

Με την ερώτηση αυτή προσδοκούμε κ. Περιφερειάρχη, να μπει ένα τέλος στο Γολγοθά του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας που καλά κρατεί λόγω της αδιαφορίας μας και να πάψουμε να λειτουργούμε ως απλός δέκτης παραπόνων.

Μήπως είναι ώρα να το ποθήσουμε αρκετά προκειμένου να το κατακτήσουμε ;

Ελένη Μεντεσίδου Πινίδου

 

…………………………………………..Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό

 

ΑΡΧΗ…..ζούμε ΜΑΖΙ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2012, 1:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr