Η Microsoft ανακοίνωσε το Office 365 University

Ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές και φοιτητές

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα την έκδοση University του Office 2013 η οποία απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και φοιτητές. Η συγκεκριμένη έκδοση του Office περιλαμβάνει τις γνωστές σε όλους μας εφαρμογές, ειδικά τροποποιημένες για φοιτητές, με κόστος που μπορούν να την κάνουν προσιτή σε όλους.Η άδεια χρήσης του Office 365 University θα κοστίζει 79.99 δολάρια για τέσσερα χρόνια, με δυνατότητα χρήσης σε δυο υπολογιστές. Η Microsoft υπερήφανα δηλώνει πως αυτό μεταφράζεται σε κόστος 1.67 δολαρίων το μήνα για την χρήση του Office και τα εργαλεία «cloud» που περιλαμβάνει.

Πέρα από τις δημοφιλείς εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access και Publisher, η έκδοση University περιλαμβάνει ακόμα 20 επιπλέον GB αποθηκευτικού χώρου στην υπηρεσία Skydrive για την αποθήκευση αρχείων στο «cloud». Προσφέρει ακόμα 60 δωρεάν λεπτά κλήσεων κάθε μήνα για τους χρήστες Skype και την υπηρεσία Office on Demand η οποία παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση στο Office και τα αρχεία τους από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η έκδοση Office 365 University αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Οκτώβριος, 2012, 3:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr