Ο ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

  • Όλο το ρεπορτάζ των συναντήσεων αποκλειστικά από το alphafm.gr

Στην Αθήνα ο Πασχάλης Γκέτσιος. Ξεκινά σε λίγο κομματικές συναντήσεις με στόχο να πείσει την Ν.Δ να του δώσει την στήριξη της ώστε να ανακοινώσει την κάθοδο του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του είναι και Ζήσης Τζηκαλάγια που και αυτός δεν θέλει με τίποτα τον Κ. Λιάντση υποψήφιο δήμαρχο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Αύγουστος, 2010, 9:17 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ”

  1. Golitsis Dem.

    Αν και γνωρίζω παιδιόθεν τον τωρινό νομάρχη (ευπρεπής, βαθυστόχαστος, δραστήριος, άριστος συμπολίτης…) δεν ξέρω τώρα τελευταία έχω μια εμμονή στο αξίωμα ουδείς Δημόσιος άνδρας πέραν της οκταετίας. Ο Ιούλιος Αύγουστος που αργότερα έγινε ΚΑΙΣΑΡ διετέλεσε ΥΠΑΤΟΣ μόνο μια τετραετία χωρίς δικαίωμα, παρά την επιτυχή θητεία του, επανεκλογής.

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr