Σχετικά με τις τηλεφωνικές οχλήσεις προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλο.

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταδικάζει απερίφραστα τις όποιες ύβρεις και απειλές εδέχθη τηλεφωνικώς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, από άτομα τα οποία χρησιμοποιούν το όνομα της Χρυσής Αυγής. Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάνουν χρήση του ονόματος της Χρυσής Αυγής για ιδίον ή κακώς εννοούμενο συμφέρον, χρησιμοποιώντας λεκτική ή άλλη μορφή βίας.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τέτοιες ενέργειες ή τέτοια μορφή βίας είναι αντίθετες ως προς τη Χρυσή Αυγή και τις καταδικάζουμε απολύτως. Αυτού του τύπου η λεκτική βία είναι σύνηθες τακτικές προβοκάτσιας των αριστερών και σε καμία περίπτωση δική μας.

Δεν επικροτούμε τις θέσεις και τη στάση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου όσον αφορά το θέμα με τη βλάσφημη θεατρική παράσταση Corpus Christi και δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της δήλωσης του αλλά πολλώ μάλλον δεν επικροτούμε και την εκ του τηλεφώνου ασκηθείσα βία κατά του Μητροπολίτη. Προτείνουμε δε στους παρά τον Μητροπολίτη, όπως προβούν στις νόμιμες ενέργειες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τον εντοπισμό των υπαιτίων και την παραδειγματική τιμωρία αυτών από το Νόμο.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Οκτώβριος, 2012, 12:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr