Η αντιπολίτευση ζητά μειώσεις στα πάγια ύδρευσης αποχέτευσης και ο δήμος τους χαρακτηρίζει λαϊκιστές…..

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Τα συμπεράσματα δικά σας, οι άνθρωποι μάλλον χαίρονται να βάζουν φόρους και να κάνουν αυξήσεις…..

Αν είναι δυνατόν, ο αντιδήμαρχος του Χατζησυμεωνίδη, Τ. Πολυγιάννης επιτέθηκε χθες φραστικά στην αντιπολίτευση επειδή ζητούσαν μειώσεις στα πάγια των λογαριασμών ύδρευσης – αποχέτευσης.

Ο κ. Πολυγιάννης έχοντας χάσει προφανώς εντελώς την επαφή του με την κοινωνία δήλωσε πως » είναι λαϊκό να ζητούν την ώρα αυτή μειώσεις στα πάγια »

Μάλιστα προσπάθησε να πείσει πως αν πάμε σε μειώσεις δεν θα μπορεί ο δήμος να πληρώσει το υπαλληλικό προσωπικό ( τον κοιτούσε περίεργα πάντως ο δήμαρχος κάνοντας του και παρατήρηση).

Ο κ. Πολυγιάννης και οι άλλοι πολλοί αντιδήμαρχοι μαζί τους εξωτερικούς συνεργάτες και συμβούλους μήπως θα έπρεπε να μας απαλλάξουν από τις πολύ αυξημένες μισθοδοσίες τους ώστε να μπορεί ο δήμος άνετα να γλιτώσει από τα πραγματικά περιττά έξοδα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Οκτώβριος, 2012, 8:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η αντιπολίτευση ζητά μειώσεις στα πάγια ύδρευσης αποχέτευσης και ο δήμος τους χαρακτηρίζει λαϊκιστές…..”

 1. panos kastoria

  Κρίμα για τον κύριο Πολυγιάννη που το παίζει και δημοσιογράφος έχοντας στη διάθεση του και μία τοπική φυλλάδα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
  Γιατί δε λέει ο κύριος ΑΥΤΟΣ κάτι για τους αντιδημάρχους αλλά και κάποιους εξωτερικούς η εσωτερικούς συμβούλους του δημάρχου οι οποίοι έχουνε από ένα δημοτικό αυτοκίνητο και γυρίζουνε όλη την ημέρα με αυτό έχοντάς το και στο σπίτι τους το βράδυ φορτώνοντας το δήμο με επιπλέον πετρέλαια? ΓΡΑΨΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ!
  ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ?
  Πρέπει να τελειώνουμε με την παρέα που κυβερνάει το δήμο Καστοριάς. 1,1/2 χρόνο ακόμη και πάνε σπίτι τους όλοι.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr