Ο Γκοσλιόπουλος παραδίδει έργα 1.700.000 ευρώ την ώρα που ο δήμος Καστοριάς είναι ακόμη στα θα…….

Άλλοι μιλούν για τα πρώτα έργα του ΕΣΠΑ που θα γίνουν ( 5 εκατομμύρια ) και τέτοια, και άλλοι παραδίδουν έργα από το ΕΣΠΑ.

Να σταματήσουν κάποιοι να δηλώνουν πως είναι οι πρώτοι δήμοι που ΘΑ εκτελέσουν έργα από το ΕΣΠΑ γιατί απλά ξεφτιλίζονται.

Ο δήμος Νεστορίου έτοιμος, παρέδωσε σημαντικό έργο:

Δελτίο τύπου – Ολοκληρώθηκε το έργο της βελτίωσης του δρόμου στην περιοχή των οικισμών Κρανοχωρίου – Πτελέας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και ο προϋπολογισμός του ήταν 1.700.000 ευρώ. Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τον Δήμο Νεστορίου , κόστισε περίπου 50.000 ευρώ και για την κατασκευή του έγινε προγραμματική σύμβαση του Δήμου Νεστορίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Με το έργο αυτό έγιναν διαπλατύνσεις σε όλο το μήκος του δρόμου, από την διασταύρωση του κεντρικού δρόμου Καστοριάς – Νεστορίου έως το Κρανοχώρι και την Πτελέα. Κατασκευάστηκαν όλα τα απαραίτητα  έργα, ασφαλτοστρώθηκε όλο το μήκος του δρόμου, διαγραμμίστηκε και τοποθετήθηκαν οι απαραίτητες σημάνσεις. Μέσα από το έργο αυτό κατασκευάστηκε και ένα τμήμα του περιφερειακού δρόμου Κρανοχωρίου δημιουργώντας μια νέα είσοδο για τον οικισμό. Η ολοκλήρωση αυτού του έργου βελτιώνει την πρόσβαση προς τους δύο οικισμούς και την καθιστά απόλυτα ασφαλή. Είναι ένα έργο απαραίτητο που υπήρξε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Πτελέας και του Κρανοχωρίου που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2012, 8:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο Γκοσλιόπουλος παραδίδει έργα 1.700.000 ευρώ την ώρα που ο δήμος Καστοριάς είναι ακόμη στα θα…….”

 1. mitsos

  1.7 εκ ευρώ . αίσχος !!!! πόσα λεφτά φάγανε εν μέσω κρίσης. για 3-5 χμ δρόμου. Τι πληρώνει η Ευρώπη και τι πληρώνει η τσεπούλα μας…για να καταλήξει στις τσέπες κάποιων που εμπλέκονται στα έργα…..

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr