Αποκαλύπτουμε την πραγματική λίστα!

Ούτε του Βαξεβάνη ούτε καμία άλλη λίστα από όσες κυκλοφορούν είναι πραγματική. Εμείς αποκαλύπτουμε σήμερα την πραγματική λίστα. Την λίστα της ντροπής και των ενόχων. Όλων…
εκείνων που «λήστεψαν» τα όνειρα και τις ελπίδες της σημερινής νεολαίας. Πολιτικοί «λήσταρχοι» που έκλεψαν το μέλλον συνειδητά από μια ολόκληρη γενιά, που γέμισαν λίστες με ονόματα νέων που αναγκάστηκαν να βγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν, που έθεσαν στην κοινωνική καραντίνα της ανεργίας εκατοντάδες χιλιάδες.

Τα ονοματεπωνυμά τους δημοσιεύουμε παρακάτω:…1. Κωνσταντίνος Καραμανλής ο ονομαζόμενος και Εθνάρχης. Ο πρωθυπουργός που «ανακάλυψε» τον κρατισμό. Κρατικοποίησε σχεδόν τα πάντα, όταν παντού στρέφονταν στις ιδιωτικοποιήσεις. Έκανε την Ελλάδα σοβιετία.
2. Ο μεγάλος σοσιαλιστής, ο αναμορφωτής Ανδρέας Παπανδρέου. Διόρισε μέχρι και στα καντήλια. Έδωσε αυξήσεις με δανεικά. Κοινωνικοποίησε ο,τι οικονομικά γίνονταν σαπάκι. Το βασικότερο επίτευγμά του η νοοτροπία που έφερε στην πολιτική και στο λαό.
3. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο επίτιμος, ο φιλελεύθερος. Διπλασίασε το χρέος, έφερε την Καλντεστρούτσι των τσιμέντων, έκανε μεταρρυθμίσεις και τομές στο τίποτα.
4. Κωνσταντίνος Σημίτης ο εκσυγχρονιστής, ο ευρωζωνάκιας. Εκσυγχρόνισε τα νούμερα για να μπούμε στο ευρώ, ανέδειξε το χρηματιστήριο.
5. Κωνσταντίνος Καραμανλής ο επανιδρυτής. Επανίδρυσε την απραξία, έβλεπε το παγόβουνο και πάτησε τον αυτόματο κυβερνητικό πιλότο, λίγο πριν τη σύγκρουση κατέβηκε στη Ραφήνα.
6. Γιώργος Παπανδρέου, ο λεφτά υπάρχουν. Μοίραζε κοινωνικά επιδόματα, έφερε το ΔΝΤ, κυβέρνησε μαχόμενος στα γυμναστήρια και στα κανό, έσωσε την Ελλάδα και πήγε να διδάξει κι αλλού πως έκανε το θαύμα.
7. Η αντιπολίτευση της μεταπολιτευτικής προόδου. Με προοδευτικά όχι αντιστέκονταν σε όλα, συντηρούσε την συντηρητικούρα της ιδεολογικής μούμιας, συντηρούσε το σύστημα παίρνοντας μερίδιο εξουσίας.
8. Ολοι εμείς που τους ψηφίζαμε και τους ξαναψηφίζαμε. Είμαστε στη λίστα για τους επαίνους μας στην κάλπη. Για το πολιτικό προσωπικό που στέλναμεκαι ξαναστέλναμε στη Bουλή.
Αυτή είναι η πραγματική λίστα.

Γράφει ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος enimerwsi.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Οκτώβριος, 2012, 9:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr