Καταγγελία για την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς από την τοπική κοινότητα Λιθιάς

»Σήμερα , 28 Οκτωβρίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αποδόθηκε φόρος τιμής σ’ εκείνα τα παλικάρια που θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση για να μπορούμε όλοι εμείς να αναπνέουμε ελεύθεροι. Σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Λιθιά! Η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς ενώ γνώριζε από την Εκκλησιαστική επιτροπή ότι ο Πάτερ Ζίας Ευστράτιος απουσιάζει λόγο άδειας και ζητήθηκε η αντικατάστασή του ,όχι μόνο δεν έστειλε Παπά αλλά δεν ενημέρωσε και την επιτροπή. Έτσι , ενώ οι καμπάνες σήμαναν σε όλο τον νομό σήμερα , μέρα Εθνικής Επετείου , η καμπάνα της Λιθιάς σιώπησε αδικαιολόγητα. Υπήρξε προετοιμασία , τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου από την Λιθιά με την σημαία συγκεντρώθηκαν και περίμεναν με τον υπόλοιπο κόσμο στην Εκκλησία. Έκπληκτοι τελικά αποχώρησαν και τα στεφάνια έμειναν στο κοινοτικό γραφείο χωρίς να κατατεθούν…»

Πρόεδρος Τ.Κ. Λιθιάς

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΟΥ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Οκτώβριος, 2012, 11:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr