Η Μητρόπολη Καστοριάς απαντά στην Τ.Κ Λιθιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, κατόπιν της δημόσιας καταγγελίας της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λιθιάς κας Ελισάβετ Σαββουλίδου, για την απουσία Ιερέως την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και αδιαφορία για την ενημέρωση της Επιτροπής και της ίδιας μάλλον, κατατίθενται προς ενημέρωση τα κάτωθι :

 1. Η Ιερά Μητρόπολη γνώριζε την απουσία του Εφημερίου της Λιθιάς πατρός Ευστρατίου Ζία για λόγους υγείας και όρισε Ιερέα να λειτουργήσει την 28η Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιθιάς. Οι λόγοι για τους οποίους δεν υπάκουσε στην εντολή της Ιεράς Μητροπόλεως δεν είναι γνωστοί και ο εν λόγω Ιερέας θα κληθεί σε απολογία.
 2. Η κα Σαββουλίδου, ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιθιάς, όπως και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού, θα έπρεπε να ακολουθήσουν άλλον δρόμο προς συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη όταν διαπίστωσαν ότι δεν πήγε κάποιος Ιερέας στο χωριό και όχι τη δημόσια καταγγελία και διαφωνία.
 3. Ενημερώνεται ότι οι Ιερείς δεν είναι από σίδερο και πως υπάρχουν στιγμές που αρρωσταίνουν και αυτοί!
 4. Δεν γνωρίζετε ότι δεν επιτρέπεται ο διορισμός κανενός καινούργιου κληρικού για να καλύψει τα εφημεριακά κενά και τα οποία συνεχώς πληθαίνουν;
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Οκτώβριος, 2012, 4:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr