Ο Διαμαντόπουλος στον ΣΕΓ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Καστοριάς κ. Διαμαντόπουλου, στα πλαίσια της διερεύνησης των προβλημάτων και των δυνατοτήτων ανάπτυξης του κλάδου της γουνοποιίας, σε συνέχεια των επαφών του με τους…
φορείς της γούνας, στις 26 Οκτωβρίου  συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΓ  κ. Δίτσιο.
Η  συζήτηση επικεντρώθηκε:
Στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, στην προστασία του περιβάλλοντος, σε νέες μορφές προβολής και προώθησης των προϊόντων.
Κοινός τόπος αναδείχτηκε, ως προοπτική, η αναγκαιότητα αύξησης, πολλαπλασιαστικά, του ζωικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.
Αποτρεπτικοί  παράγοντες της δυναμικής ανάπτυξης του κλάδου  είναι η ασάφεια και η διαφορετική ερμηνεία από τους αρμοδίους του υπάρχοντος  νομοθετικού πλαισίου και η γραφειοκρατία.
Λάθη του παρελθόντος στέρησαν, την αναγνώριση ως κέντρο παραγωγής γούνας την Δυτική Μακεδονία, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την  πιστοποίηση της ποιότητας, την τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού.
Με έμφαση στο marketing μπορούμε και πρέπει να εδραιωθούμε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Ο βουλευτής, διαβεβαίωσε πως, μετά το πέρας των συναντήσεων με όλους τους φορείς θα παρουσιάσει επικαιροποιημένα τα θέματα σε ημερίδα και τις προτάσεις ανάπτυξης που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.
Τέλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας του κ. Δίτσιου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Οκτώβριος, 2012, 2:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο Διαμαντόπουλος στον ΣΕΓ”

 1. bourou bourou

  Για την απίστευτη επερώτηση που έκανε στην βουλή ο Άσχετος, μίλησε? Τώρα τον έπιασε η πρεμούρα για συνάντηση με τους γουναράδες? Δεν έχει καμία εκδήλωση στο εξωτερικό να παραστεί, έχω μάθει ότι στην Κούβα έχει εξαιρετικό κλίμα αυτή την εποχη……..
  Σε κάθε τόπο και στους ανθρώπους του, τους αξίχει αυτοί που τους κυβερνούν.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr