Παρέμβαση Παπα’ι’ορδανίδη για το πετρέλαιο. Σε λίγο ζωντανά μιλά στον Αντ. Παραρά και στον Alpha 94,7

Αιχμές για την στάση του Γιώργου Δακή –

Μετά την ενημέρωση Σαββόπουλου για έκτακτη συζήτηση την Δευτέρα στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα του πετρελαίου και τις αναφορές του ότι » χάθηκαν » Κιοσσές,Δούφλια,Παπα’ι’ορδανίδης.

Χθες αργά το βράδυ στην προσωπική του σελίδα στο facebook ( σύμφωνα με το kozan.gr) ο Γιάννης Παπα’ι’ορδανίδης καλεί τον Γιώργο Δακή να συντονίσει τις κινητοποιήσεις κατηγορώντας τον για αδιαφορία.

Να πούμε απλώς πως ο κ. Δακής τουλάχιστον με εισηγήσεις του και επισκέψεις στην Αθήνα το παλεύει, την ομάδα Παπα’ι’ορδανίδη περιμένουμε με επιχειρήματα να αντιδράσει…

΄΄Βλέποντας τις ξεχωριστές δράσεις σε Καστοριά και Φλώρινα για το πετρέλαιο θέρμανσης, καθίσταται προφανές για μια ακόμα φορά, ότι η έλλειψη σχεδιασμού και διάθεσης συντονισμού, είναι οι άνεμοι που έσπειρε ο κ. Δακής. Σήμερα οι θύελλες πυκνώνουν…
Τον καλώ να βγεί μπροστά και να σώσει όσα είναι δυνατόν να σωθούν. Η εμπέδωση της ενιαίας Δυτικομακεδονικής συνείδησης δεν κερδίζεται με λόγια, αλλά με καθημερινή προσπάθεια.
Εμείς από τον Σεπτέμβρη του 2011 μιλήσαμε για την ανάγκη χάρτας διεκδικήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες. Η πλειοψηφία κώφευσε και έχει την ευθύνη».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2012, 9:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr