Διπλασιάστηκε μέσα στο 2011 ο απόρρητος προϋπολογισμός ιδρύματος της Βουλής

Μείζον θέμα ηθικής τάξεως εγείρεται για τους έχοντες την ευθύνη διαχείρισης των οικονομικών της Βουλής, καθώς -εκτός όλων των άλλων- φαίνεται πως εν μέσω κινδύνου για εθνική χρεοκοπία διατέθηκαν αδιαφανώς υπερδιπλάσια των αρχικώς προϋπολογισθέντων ποσά με αποδέκτη το Ίδρυμα για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία: Ενώ στον προϋπολογισμό του «μνημονιακού» έτους 2011 είχε εγγραφεί ένα εκατομμύριο ευρώ για το συγκεκριμένο ίδρυμα, στα «ψιλά γράμματα» του απολογισμού καταγράφεται κονδύλι ύψους 2.570.000 ευρώ! Φυσικά, ουδείς γνωρίζει (ή απολογείται) για το πού πήγαν έτσι ξαφνικά τα επιπλέον 1.570.000 ευρώ.

Αν και προέρχονται από τους σκληρά φορολογούμενους πολίτες, ο προϋπολογισμός του ιδρύματος εξακολουθεί σκανδαλωδώς να παραμένει στα συρτάρια της αρμόδιας διεύθυνσης του Κοινοβουλίου ως εθνικό απόρρητο.

Πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις όπως και πρέπει άμεσα να καταργηθεί ο απόρρητος χαρακτήρας των κονδυλίων της Βουλής. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Βουλή εξαιρείται από την υποχρέωση δημοσίευσης των αποφάσεων της στη Διαύγεια.

Και κάτι ακόμη, θυμίστε μου λίγο όλο το 2011 ποιος ήταν πρόεδρος της Βουλής;

Σύμπτωση, το πάρκο εθνικής συμφιλίωσης;

Πληροφορίες και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Νοέμβριος, 2012, 4:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr