Νέα προγράμματα κατάρτισης από τον ΟΑΕΔ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ με στόχο την εύρεση εργασίας του 30% των καταρτιζόμενων.
Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορηγεί ανέργους στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση και έχει να κάνει κυρίως με τεχνίτες και μηχανικούς.
Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων, έχει ξεκινήσει ήδη από τις 22 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις στις 14 Ιανουαρίου 2013.
Επισημαίνεται πως προβλέπεται αμοιβή 2000 ευρώ μεικτά για όποιον ολοκληρώσει το πρόγραμμα ενώ με βάση την προκήρυξη, το 30% θα απασχοληθεί υποχρεωτικά σε εργοδότες όπου και θα μπορεί να συμπληρώσει τουλάχιστον 100 ένσημα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν εκτενέστερα στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr καθώς και στους κατά τόπους ΟΑΕΔ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Νοέμβριος, 2012, 5:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr