» Ευχαριστούμε » από την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ευχαριστούμε όλους τους/τις συναδέλφους/ισσες που, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πήραν το μήνυμα του αγώνα και της συλλογικότητας που στείλαμε και μας τίμησαν με την ψήφο τους, κατατάσσοντας μας μάλιστα πρώτους στο Ν. Καστοριάς, με 176 ψήφους, σε σύνολο εγκύρων 395, για το ΑΠΥΣΠΕ Δ. Μακεδονίας! Μ’ όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις σε ισχύ, δηλώσουμε την πεποίθησή μας ότι όλοι μαζί, συλλογικά μπορούμε να διαφυλάξουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, να βάλουμε τις ανάγκες του εκπαιδευτικού-εργαζόμενου μπροστά! Να στηρίξουμε την Παιδεία ως κοινωνικό αγαθό. Να ακυρώσουμε τα μνημόνια που οδηγούν την κοινωνία σε μια χαοτική κατάσταση.

Οι υποψήφιοι:

Δέλλας Γιάννης, Μαύρος Μιχάλης, Πλούσκας Κώστας, Χατζηφωτιάδης Κώστας

Δελτίο τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Νοέμβριος, 2012, 7:38 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr