Ανεπιθύμητοι οι εκ της αστυνομικής οικογένειας κυβερνητικοί βουλευτές από την Ομοσπονδία

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την ταφόπλακα όλων των εργατικών τάξεων με τις περικοπές που έφερε προς ψήφιση το νέο μνημόνιο από την Κυβέρνηση, ιδιαίτερη σημασία για μας είχε η τοποθέτηση των Κυβερνόντων βουλευτών που προέρχονται από την αστυνομική οικογένεια και ψήφησαν ΝΑΙ.
Πόσο δε μάλλον αυτών που συνδικαλίστηκαν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των αστυνομικών και να «διεκδικούν» επί τόσα χρόνια τα δίκαια των εργαζομένων στην Αστυνομία.
Χθες όμως, μια μαύρη μέρα για τις εργατικές τάξεις, τους συνταξιούχους, τους πολύτεκνους, τους ένστολους, αυτοί προτίμησαν να απαρνηθούν όλους αυτούς που τους στήριξαν τόσα χρόνια και να υπογράψουν στην ταφόπλακα των αστυνομικών.
Η Ομοσπονδία μας σύσσωμη λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις κηρύσσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ αυτούς τους βουλευτές που με δόλιο τρόπο εξαπάτησαν όσο ποιο μελανά ολόκληρη την Αστυνομία.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την στάση τους και δεν θα τους αποκαλέσουμε σε καμία περίπτωση Συναδέλφους.
Αρχή μας στην Ομοσπονδία η Ηθική που όπως φαίνεται οι «δάσκαλοι» θα έπρεπε να είχαν και τελικά δεν έχουν.
Τώρα λοιπόν θα αναμένουμε ( μάταια όμως …) την τοποθέτηση όλων των ομοειδών συνδικαλιστικών φορέων για την στάση των «συναδέλφων» που θα πρέπει αρχής γενομένης να τους αφαιρέσουν τους συνδικαλιστικούς επίτιμους τίτλους που τους έχουν αποδώσει .

8.11.2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Νοέμβριος, 2012, 10:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr