Πανελλαδική αποχή για μια ακόμη βδομάδα αποφάσισαν οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας

Πανελλαδική αποχή για μία εβδομάδα αποφάσισαν ομόφωνα οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας στην έκτακτη ολομέλειά τους που συνήλθε σήμερα, Σάββατο 10/11, στην Αθήνα. Στην Ολομέλεια παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 56 από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους. Έτσι οι δικηγόροι θα απέχουν από τα δικαστήρια από τη Δευτέρα 12 ως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, θα καθοριστεί εκ νέου η περαιτέρω στάση τους. Επιπλέον οι δικηγορικοί σύλλογοι αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για να εκθέσουν τις απόψεις του δικηγορικού σώματος και «την επιχειρηματολογία του όσον αφορά στη στοχοποίηση του κλάδου». Επίσης αποφασίστηκε η προσφυγή στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά του Μνημονίου ΙΙΙ, όπως και η διεξαγωγή κοινού πανδικαστικού συνεδρίου με τη συμμετοχή δικηγόρων, δικαστικών και δικαστικών γραμματέων, με στόχο την αξιολόγηση της κατάστασης στον χώρο της Δικαιοσύνης, την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υποβολή προτάσεων προς την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία. Κατά τη σημερινή Ολομέλεια, στην οποία , εκφράστηκαν διάφορες απόψεις και προτάσεις για πανελλαδική αντίδραση του δικηγορικού σώματος, στα νέα μέτρα που επέβαλε το τρίτο Μνημόνιο που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Νοέμβριος, 2012, 4:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr