Η Τρόικα θέλει τα ονόματα των δημοσίων υπαλλήλων που θα απολυθούν

Οι λίστες ετοιμάζονται – Ονόματα υπαλλήλων και από τον Ν. Καστοριάς –

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ 2.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ SPIEGEL …

Η Τρόικα για τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, απαιτεί λίστα με ονοματεπώνυμα…των προς απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.

» Η Τρόικα αναμένει μέχρι τα τέλη του χρόνου την απόλυση 2.000 εργαζομένων του Δημοσίου και δεν ικανοποιείται πλέον μόνο με αριθμούς- θέλουν ονόματα και επώνυμα ».
Αυτό αναφέρει κυβερνητικός υπάλληλος που γνωρίζει καλά τα των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Spiegel. Συνδικαλιστικός εκπρόσωπος που επίσης δεν κατονομάζεται, φέρεται μάλιστα να επιβεβαιώνει το αίτημα περί λίστας με τα ονόματα  των προς απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Νοέμβριος, 2012, 6:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr