Ξανά στη Βουλή το θέμα των «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ»

Το καυτό θέμα της μη εξυπηρέτησης των δανείων (καταναλωτικών, στεγαστικών και πιστωτικών καρτών) από δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά επανέφερε και πάλι στη Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια έχουν ξεπεράσει και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις, αφού οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ως προς την αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων. Ο κος Αυγενάκης ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να τον ενημερώσει για τον δείκτη των μη εξυπηρετούμενων δανείων ανά κατηγορία και ανά τράπεζα, όπως επίσης και εάν προτίθεται να προβεί σε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μετά την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 και του Κρατικού Προϋπολογισμού 2013.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2012, 6:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr