«ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΑΔΑ- ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013»

Διακόσιοι (216) ήταν οι Φοιτητές των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας και Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που αναπαράστησαν την «Ανθρώπινη Δάδα» στο έδαφος κάτω από τη Γέφυρα του Ρυμνίου για το Ημερολόγιο 2013 του ΤΕΙ.

Οι Φοιτητές που συμμετείχαν, στην πλειοψηφία τους μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων και Ομάδων του Ιδρύματος υπέδειξαν ήθος εκπλήσσοντας όλους τους παριστάμενους, αφού παρέμειναν στον χώρο αρκετές ώρες χωρίς να αγκομαχήσουν, γεγονός που προκύπτει και από το αισθητικό αποτέλεσμα,.

Η εκδήλωση αυτή του ημερολογίου που εντάσσεται, ως παράλληλη πολιτιστική εκδήλωση στήριξης της σχεδιαστικής πρότασης των Καθηγητών, των Επιστημονικών Συνεργατών και των Φοιτητών του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού στον διαγωνισμό για τον σχεδιασμό της δάδας των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ήταν για όλους μια μοναδική εμπειρία.

Image Hosted by ImageShack.us

Οι συντελεστές της Ομάδας φωτογραφίας εκτός από τον κ. Χρήστο Λαμπριανίδη που είχε την ευθύνη της αεροφωτογραφίας και κατέπληξε όλους με το αποτέλεσμα, ήταν και οι φοιτητές της Ομάδας φωτογραφίας, που έκαναν θεματική φωτογράφιση.

Το φωτογραφικό καθώς και το υλικό του βίντεο της ημέρας αυτής θα αναρτηθούν σύντομα στον σύνδεσμο Δ.Α.Δ.Α. της ιστοσελίδας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους χορηγούς και τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής, και έχει ήδη προτείνει συνεργασίες σε επιστημονικό και όχι μόνο επίπεδο.

Image Hosted by ImageShack.us

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Image Hosted by ImageShack.us

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Νοέμβριος, 2012, 5:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr