Όλες οι συντάξεις στα τέλη κάθε μήνα

Αρχής γενομένης από την 31η Ιανουαρίου του 2013 –

Όλες οι συντάξεις εφεξής θα καταβάλλονται στους δικαιούχους την ίδια ημέρα!

Με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας, ορίζεται ως κοινή ημερομηνία για την καταβολή όλων των συντάξεων σε μηνιαία βάση η τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

Η ρύθμιση αφορά σε όλες τις συντάξεις κύριων και επικουρικών ταμείων καθώς και στα μερίσματα των συνταξιούχων του δημόσιου.

Η πληρωμή των συντάξεων θα γίνεται μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών (ΗΔΙΚΑ) και το νέο μέτρο θα αρχίσει στις 31 Ιανουαρίου του 2013.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά προκαλεί αλλαγή στον … οικογενειακό προγραμματισμό των ασφαλισμένων του Δημοσίου και του ΙΚΑ, καθώς και ορισμένων άλλων επαγγελματικών ταμείων, οι οποίοι μέχρι σήμερα πληρώνονται  τις συντάξεις τους το δεκαήμερο κάθε μήνα, αλλά από την άλλη … ευνοεί κατά 2 ημέρες τους δικαιούχους του ΟΑΕΕ που σήμερα πληρώνονται τη σύνταξη κάθε μήνα όχι νωρίτερα από την πρώτη ή δεύτερη ημέρα του επομένου μηνός.protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Νοέμβριος, 2012, 6:05 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr