Έτοιμη η λίστα της διαθεσιμότητας – Ποιοι μπήκαν πρώτοι

– Σήμερα λήγει η προθεσμία, αλλά τα πρώτα 2.000 ονόματα έχουν καταγραφεί
– Δεν περίμενε τους Δήμους και τους οργανισμούς το υπουργείο
– Απλή διασταύρωση θα γίνει με τα στοιχεία που θα αποσταλούν

Μπορεί δήμοι και πολλές υπηρεσίες να κήρυξαν αντάρτικο, ωστόσο πολλές ήταν οι υπηρεσίες έστειλαν στοιχεία, ενώ η κυβέρνηση υπό την πίεση του eurogroup ήδη έχει έτοιμο τον πρώτο κατάλογο.

Σε διαθεσιμότητα μπαίνουν οι πρώτοι 2.000 υπάλληλοι, είναι από τα προαπαιτούμενα για τη δόση και έτσι το υπουργείο δεν περίμενε.

Ουσιαστικά οι λίστες που θα αποσταλούν θα λειτουργήσουν μόνο στην κατεύθυνση διασταύρωσης στοιχείων ατόμων που υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες και πρέπει να εξαιρεθούν από την διαθεσιμότητα.

Στην πρώτη λίστα επελέγησαν τα ονόματα επίορκων υπαλλήλων και άλλα περίπου 1.200 με βάση την απογραφή που έχει ήδη γίνει.

Η λίστα αυτή θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων από τον Γιάννη Στουρνάρα στο Eurogroup.

Οι υπάλληλοι που έχουν επιλεγεί ήδη προέρχονται κυρίως από τους δήμους, τα Πανεπιστήμια, κάποια υπουργεία και τις αποκεντρωμένες κρατικές διοικήσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρξε στους υπαλλήλους που προέρχονται από τους δήμους καθώς μόνο οι 35 από τους 325 απέστειλαν στοιχεία.

Τώρα θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες διασταυρώσεις καθώς σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αποκλίσεις.

Σήμερα λήγει η προθεσμία που είχαν οι φορείς. Το μέτρο της τιμωρίας όσων δεν έστειλαν στοιχεία με μείωση 25% του μισθού ως πρόστιμο, με την παράλληλη κατάρτιση λίστας από τα στοιχεία της απογραφής λειτουργεί ως μέτρο πίεσης. Το υπουργείο μέσα στον επόμενο μήνα θέλει να βγάλει σε διαθεσιμότητα τους 2.000 πρώτους υπαλλήλους ώστε, όπως λέει η κυβέρνηση να αποφευχούν οι… τυφλές απολύσεις.newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Νοέμβριος, 2012, 9:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr