Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Δείτε πως σε άλλες περιοχές πληρώνονται κανονικά. Τελικά γενικά στον νομό Καστοριάς πολλά πράματα δεν πάνε καλά……

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ alphafm.gr  –

» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σήμερα, Τετάρτη 19-9-2012, μεταφέρθηκε στους λογαριασμούς των ωφελουμένων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα που προσλήφθηκαν από την ΑΜΚΕ «ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ», η αμοιβή για το μήνα Αύγουστο. Μετά την παραλαβή της επιταγής, στις 13-9-2012, από την αρμόδιο υπόλογο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εξοφλήθηκαν τα δεδουλευμένα Ιουλίου και Αυγούστου, τη Δευτέρα 17-9-2012 και την Τετάρτη 19-9-2012 αντίστοιχα.

Οι δύο πληρωμές ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 1.170.900 Ευρώ. Η ΑΜΚΕ «ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ» ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία για να αιτηθεί από το Υπουργείο τη 2η δόση της χρηματοδότησης, ύψους 2.120.872 Ευρώ, ώστε από την πλευρά της, ως δικαιούχος του προγράμματος, να είναι απόλυτα συνεπής προς τις υποχρεώσεις της γενικότερα αλλά και προς τους ωφελούμενους ειδικότερα. Σήμερα αποστέλλονται προς συμπλήρωση στους 20 Συμπράττοντες Φορείς οι αντίστοιχες βεβαιώσεις υλοποίησης φυσικού αντικειμένου, ώστε στη συνέχεια μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις, μαζί με τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά, να διαβιβαστούν στο Υπουργείο για έλεγχο και έγκριση της 2ης δόσης της χρηματοδότησης » .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2012, 10:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr