Έτσι γίνεται η ενημέρωση κύριοι και κυρίες του ΙΝΕ……..

»Η ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» πληροφορεί τους ωφελούμενους ότι η υλοποίηση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Συνεπώς για να αιτηθούμε την καταβολή της 2ης δόσης ύψους 50% του συνολικού προϋπολογισμού (2.120.871,87 ευρώ) έπρεπε να εκπληρωθούν οι όροι που θέτουν οι εγκύκλιοι υλοποίησης.

Στις 19 Οκτωβρίου 2012 απεστάλησαν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας (Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «ΑΝ.Α.Δ.») το αίτημα χρηματοδότησης με τα 11 απαραίτητα συνημμένα έγγραφα. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το έγγραφό μας με αρ. πρωτ. 194/18-10-2012.

Στις 29 Οκτωβρίου 2012 η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «ΑΝ.Α.Δ.» ανήρτησε στην ιστοσελίδα του προγράμματος κάποια επιπλέον απαιτούμενα στοιχεία που αφορούν όλους τους δικαιούχους του προγράμματος, τα οποία και αποστείλαμε αναμένοντας οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Παρατηρείται λοιπόν μια σχετική καθυστέρηση για την οποία δεν ευθυνόμαστε και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε επακριβώς την ημερομηνία καταβολής των δεδουλευμένων των ωφελούμενων του προγράμματος.

(Πληροφοριακά, κανείς φορέας στην Ελλάδα δεν εισέπραξε μέχρι σήμερα την 2η δόση) »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2012, 11:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr