ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ «Νικηφόροι Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913»

Με μεγάλη επισκεψιμότητα συνοδεύτηκε η Έκθεση Φωτογραφίας του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Νικηφόροι Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913» που συνδιοργάνωσαν η 15η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «ΠΥΞΟΣ» και ο Δήμος Ορεστίδος στο πλαίσιο της Εκατονταετηρίδας 1912-2012.

Για τέσσερις ημέρες δημότες και μαθητές του Δήμου Ορεστίδος είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνη την περίοδο και χάρισαν στην Ελλάδα τη σημερινή της μορφή μέσα από σχετικό οπτικοακουστικό και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Στην επίσημη έναρξη της Έκθεσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ορεστίδος κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και ο Ταξίαρχος Διοικητής κ. Δημήτριος Λεοντάρης, ενώ ομιλία πραγματοποίησε ο πρώην Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Φώτιος Αντωνίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2012, 2:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr