Σοβαρή κριτική προς τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο από ανθρώπους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ » δεν ασχολείσαι με τοπικά θέματα»

Χαμός γίνεται στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές φωνές για μεγάλες ελλείψεις ( παρεμβάσεις-προτάσεις) στα τοπικά ζητήματα. Δεν υπάρχει παρέμβαση,δεν υπάρχουν προτάσεις και γενικά φαίνεται πως ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος δέχεται σφοδρότατη κριτική.

Πληροφορίες σήμερα για το επίμαχο θέμα δίνει και η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ:

Καζάνι που βράζει θυμίζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή, για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Βασική αιτία, που φέρεται να έχει ενοχλήσει πολλά από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος, είναι η συμπεριφορά και ο τρόπος που ασκεί τα καθήκοντά του ο βουλευτής του νομού Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν φαίνεται ότι εκφράζει τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας και δεν παρακολουθεί από κοντά, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο μέσον της κρίσης.
Πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι το μήνυμα της ανανέωσης που θα εκπέμψουν οι εκλογές, θα βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους και θα αντιπροσωπεύει το όραμα και τις προσδοκίες των πολιτών του ακριτικού νομού μας. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2012, 2:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr