Δημοτικό Συμβούλιο στον δήμο Ορεστίδος την Τετάρτη

Σας καλούμε να προσέλθετε την 28η Νοεμβρίου 2012 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00

σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο Άργους Ορεστικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α/Α

ΘΕΜΑ

1

Επικύρωση πρακτικών της από 26-9-2012 τακτικής , της από 10-10-2012 ειδικής, της από 17-10-2012 κατεπείγουσας καθώς και της από 8-11-2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστίδος .

2

Έγγραφα αιτήσεις (EGNATIA GROUP OF COMPANIES, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νικόπουλος Βαγγέλης, Λ.Ο. ΑΡΓΕΣΤΑΙ.

3

Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα INTERREG.

4

Ψήφιση Επιχειρησιακού σχεδίου 2013-2014 Δήμου Ορεστίδος .

5

Διαγραφή χρεών.

6

Απευθείας ανάθεση από το Δ.Σ. της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων για θέρμανση και φωτισμό», προϋπολογισμού 274.000,00 € για το έτος 2012.

7

Άποψη του Δήμου επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Συνεργείο οχημάτων με αντικείμενο τη μετατροπή και την επισκευή κινητήρων καύσης αερίου, ιδιοκτησίας του κ. Αθανάσιου Χατζηγιάννη, που βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή της πόλης του Άργους Ορεστικού, επί της Δημοτικής οδού Άργους Ορεστικού – Λάγουρας».

8

Άποψη του Δήμου επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Συνεργείο συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, ιδιοκτησίας του κ. Φάνη Γκόγκου, που βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή της πόλης του Άργους Ορεστικού, επί της οδού Άργους Ορεστικού Λάγουρας».

9

Άποψη του Δήμου επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Εκτροφείο γουνοφόρων ζώων δυναμικότητας 1119 ενηλίκων ζώων (Μινκ) ιδιοκτησίας των ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ στο αγρόκτημα της Τ.Κ. Αμπελοκήπων του Δήμου Ορεστίδος Π.Ε. Καστοριάς».

10

Αποδοχή επιχορηγήσεων και αναμόρφωση πρ/σμού οικ. έτους 2012 Δήμου Ορεστίδος

11

Ορισμός Δημοτικού Ταμεία για οικονομικές συναλλαγές με πιστωτικά ιδρύματα.

12

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη διορθωτικών πράξεων της 2/1994 Π.Ε. Άργους Ορεστικού».

13

Παραλαβή του Β2 σταδίου της μελέτης με τίτλο : «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Ορεστίδος».

14

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Υδραυλική μελέτη οριοθέτησης ρέματος Μπουφάρι και ποταμού Αλιάκμονα στις εκβολές του νέου δικτύου όμβριων Άργους Ορεστικού».

15

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Τοπογραφική αποτύπωση ρέματος Μπουφάρι και ποταμού Αλιάκμονα στις εκβολές του νέου δικτύου όμβριων Άργους Ορεστικού».

16

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Περιβαλλοντική μελέτη για το έργο με τίτλο: Βελτίωση οδού Νοστίμου Αγ. Ηλία – Αγ. Αθανασίου».

17

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη τευχών δημοπράτησης και ΣΑΥ – ΦΑΥ για το έργο με τίτλο: Βελτίωση οδού Νοστίμου Αγ. Ηλία – Αγ. Αθανασίου».

18

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Αρχιτεκτονική μελέτη βελτίωσης κοινοχρήστων χώρων οικισμού Ασπροκκλησιάς».

19

Παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη σήμανσης – ασφάλισης της οδού Νοστίμου – Αγίου Ηλία – Ι.Μ. Αγ. Αθανασίου».

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων καθώς και οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων να προσέρχονται στο Δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα θέματα από τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Σωκράτης Μπουρινάρης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Νοέμβριος, 2012, 9:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr