Το χωριό του Άγιου Βασίλη πήρε την άδεια ομόφωνα με αρκετές επιφυλάξεις όμως για την »νόμιμη» εισήγηση Χατζησυμεωνίδη

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qTKb2iNGm5I[/youtube]Video, ολόκληρη η συνεδρίαση –

Η συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς για την επίμαχη άδεια του χωριού του Άγιου Βασίλη. Δείτε τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων τις μικρές αντιδράσεις των εργαζόμενων που παραβρέθηκαν σε όλη την διάρκεια της συζήτησης του θέματος.

Η απόφαση είναι να αδειοδοτηθούν όλες οι δράσεις ( και τα 15 σπιτάκια) που σημαίνει πως από σήμερα ανοίγουν κανονικά.

Η απόφαση είναι ομόφωνη με την επιφύλαξη όμως από Κοντόπουλο και Ε. Βασιλειάδου ότι η εισήγηση του δημάρχου είναι νόμιμη και βασίζεται σε νόμιμες διατάξεις. Μάλιστα η κ.Βασιλειάδου ζήτησε από τον δήμαρχο εγγράφως να δεσμευτεί ότι η εισήγηση του είναι νόμιμη. Πάντως η εισήγηση Χατζησυμεωνίδη δεν είχε δοθεί νωρίτερα σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο με αποτέλεσμα την ώρα που τους δόθηκε ο Κώστας Κοντόπουλος να εντοπίζει πως κάποιες διατάξεις από την εισήγηση προβλέπουν άλλα πράματα και όχι αυτά που προφορικά τους είπε ο δήμαρχος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Νοέμβριος, 2012, 9:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr