Πως να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να μπείτε στο taxis!!

Χωρίς τα ειδοποιητήρια αλλά μόνο με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ τους, μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν  στις τράπεζες τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη εκτύπωση του ειδοποιητηρίου.

Αν εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο, τότε μπορούν να εξοφλήσουν και ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δεν έχουν τυπώσει από το διαδίκτυο ειδοποιητήριο πληρωμής τελών κυκλοφορίας μπορούν να απευθυνθούν στις παρακάτω τράπεζες: Γενική , Εθνική, Νέα Proton, Πειραιώς, Τ.Τ, Alpha , Κύπρου, Eurobank, FBB, Marfin, Millenium και Probank.

Με την καταβολή της οφειλής οι τράπεζες θα δίνουν στον πολίτη αποδεικτικό πληρωμήςκαθώς από φέτος καταργήθηκαν τα αυτοκόλλητα σήματα.

Στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, επομένως δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ, ή για οποιονδήποτε λόγο δεν βρίσκουν στο αρχείο της ΓΓΠΣ τα στοιχεία του οχήματός τους ή όταν έχουν αφαιρεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, με πράξη αστυνομικής Αρχής ή λόγω οφειλής τελών κυκλοφορίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2012, 6:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr