Πετρέλαιο θέρμανσης σε 6 άτοκες δόσεις – ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης με πιστωτικές κάρτες μπορούν να προμηθευτούν τα νοικοκυριά και να αποπληρώσουν το ποσό σε έξι άτοκες δόσεις.

Συγκεκριμένα οι τράπεζες, Alpha Bank, Πειραιώς-ΑΤΕ, Eurobank, και Millennium, προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών τους καρτών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και να το εξοφλήσουν μέχρι σε έξι άτοκες δόσεις. Η προσφορά των άτοκων δόσεων θα «τρέχει» μέχρι το τέλος Απριλίου και σύμφωνα με τις τράπεζες, είναι ένας τρόπος να διευκολυνθούν τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν τις ανάγκες τους για θέρμανση.

Ειδικότερα η Eurobank προσφέρει 6 άτοκες δόσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης. Οι κάτοχοι όλων των πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι θα προμηθευτούν το πετρέλαιο θέρμανσης έως και τις 30 Απριλίου 2013 από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ μπορούν να πληρώσουν με την κάρτα τους και να χρεώσουν το ποσό σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ κερδίζουν και 3% επιστροφή επί της αξίας της αγοράς.

Από την πλευρά της η Τράπεζα Πειραιώς έχει σε ισχύ ανάλογο πρόγραμμα μέχρι το τέλος Απριλίου 2013, καθώς όλοι οι πελάτες της που έχουν πιστωτικές κάρτες Πειραιώς και ΑΤΕ μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από όλα τα πρατήρια πετρελαίου και να εξοφλούν το ποσό της πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις. Ωστόσο υπάρχει η εξής προϋπόθεση το ελάχιστο ποσό συναλλαγής είναι 500 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης και 300 ευρώ για βιοκαύσιμα και να χρεωθεί εφάπαξ. Για τη μετατροπή της χρέωσης της εφάπαξ αγοράς σε δόσεις οι καταναλωτές πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα 18 2 18 έως και 5 ημέρες από την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Η Alpha Bank στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών Bonus προσφέρει τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια ΒΡ και να το αποπληρώσουν σε 6 άτοκες δόσεις. Επιπλέον κερδίζουν 4 πόντους με κάθε 1 ευρώ συναλλαγής (που μπορούν να το εξαργυρώσουν σε μελλοντικές αγορές). Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Μαρτίου 2013, για προμήθεια πετρελαίου από επιλεγμένα πρατήρια ΒΡ ή για τηλεφωνικές παραγγελίες καλώντας στο 18199 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης η Millennium bank σε συνεργασία με τη Revoil προσφέρει μέχρι 6 άτοκες δόσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για ποσό παραγγελίας πάνω από 1.200 ευρώ και 3 άτοκες δόσεις για ποσό από 600 έως 1.200 ευρώ.ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2012, 1:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr