Από κόσκινο οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα αξιολογηθούν σε μερικούς μήνες 650.000 υπάλληλοι

Αν κριθούν ακατάλληλοι θα απολυθούν άμεσα –

Στο δρόμο της αξιολόγησης απευθείας από το ΑΣΕΠ ή μέσω διαδικασιών από τους ίδιους τους φορείς όπου υπηρετούν, με προδιαγραφές όμως που θα ορίζει το ΑΣΕΠ, οδηγούνται από τις αρχές του νέου έτους 650.000 μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 6 μέρες, που επικαλείται ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «άπαντες οι δημόσιοι υπάλληλοι που μισθοδοτούνται από τομ κρατικό προϋπολογισμό, με ελάχιστες εξαιρέσεις, θα αξιολογηθούν εντός του 2013».

Οσοι από αυτούς κριθούν ακατάλληλοι ή ανεπαρκείς θα πάρουν το δρόμο της απόλυσης, ενδεχομένως με την καταβολή αποζημίωσης ανάλογα με τα χρόνια που υπηρετούν.

Από αξιολόγηση θα περάσουν 623.255 υπάλληλοι, που αποτελούν σήμερα το τακτικό προσωπικό του στενού δημόσιου τομέα (υπουργεία, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ α’ και β΄βαθμού) και περίπου 27.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου που εργάζονται σε ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ.

Από την υποχρεωτική αξιολόγηση θα εξαιρεθούν μόνο οι υπάλληλοι που απασχολούνται σε ΔΕΚΟ που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο όπως η ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΛΠ, ο ΟΛΘ, η ΕΥΑΘ κ.α.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2012, 9:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Από κόσκινο οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα αξιολογηθούν σε μερικούς μήνες 650.000 υπάλληλοι”

  1. DORA

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ?//

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr