Συμφωνία εταίρων στην αύξηση του επιδόματος τριτέκνων

Σε αύξηση του επιδόματος των τέκνων για τρίτεκνους και πολύτεκνους από 450 σε 500 ευρώ για κάθε παιδί συμφώνησαν μετά τη συνάντησή τους ο υπουργός Οικονομικών με τους εκπροσώπους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Επίσης
, αποφάσισαν τη θέσπιση ευνοϊκού καθεστώτος για νεοεισερχόμενους, την πρώτη τριετία στην επιχειρηματικότητα. Το νέο πλαίσιο θα προβλέπει συντελεστές μειωμένους κατά 50% για έσοδα έως 10 χιλιάδες ευρώ

Ακόμα, συμφωνήσαν στη φορολόγηση των μισθωτών εργασιών που πληρώνονται με μπλοκάκι με την κλίμακα των μισθωτών και την ταυτόχρονη εξαίρεσή τους από το τέλος επιτηδεύματος.

Επίσης, εγκρίθηκε ο διπλασιασμός του τέλους επιτηδεύματος για υποκαταστήματα επιχειρήσεων από 300 σε 600 ευρώ.

Άλυτο παρέμεινε το θέμα της φορολόγησης των αγροτών, καθώς τα κόμματα δεν συμφώνησαν στο ύψος του εισοδήματος πάνω από το οποίο θα είναι υποχρεωτική η τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Δεκέμβριος, 2012, 5:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr