Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Παιδεία – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Κατατέθηκε  στη Βουλή το νομοσχέδιο για θέματα παιδείας, που φέρει τον τίτλο «Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις».

Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο ρυθμίζει θέματα λειτουργίας του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και προβλέπει τη συγχώνευση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας με το Ινστιτούτο Νεολαίας και το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και την ονομασία του νέου οργανισμού σε Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, που θα εποπτέυεται από το υπουργείο Παιδείας. Επίσης, σύστασης και λειτουργίας υπό το υπουργείο Παιδείας της ανεξάρτητης διοικητικής Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΕ).

Επιπλέον, ρυθμίζει θέματα εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΕΙ, με πλέον σημαντικό την κατάργηση βαθμίδα του λέκτορα στα ΑΕΙ, καθώς και φοιτητικών σπουδών και συγγραμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΕΔΩ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ . ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2012, 11:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr