28 Θέσεις στη ΔΕΗ – Νομός Φλώρινας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικά  Είκοσι οκτώ (28) ατόμων  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το  Νομό Φλώρινας, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. – Κοζάνης, για τις θέσεις που ακολουθούν , με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα :

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Έδρα υπηρεσίας  

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε. Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες)  

 

8μήνες

 

 

3

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων

& Εξοπλισμού

(Ηλεκτροοξυγονοκολλητές)

 

 

8μήνες

 

 

1

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Δ.Ε.

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων

& Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων)

 

 

8μήνες

 

 

4

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών)

 

 

8μήνες

 

 

2

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών

Εργων (Καθολικών Εκσκαφέων)

 

 

8μήνες

 

 

1

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Δ.Ε.

Τεχνικοί Ορυχείων

 

 

8μήνες

 

 

5

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων

& Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες)

 

 

8μήνες

 

 

2

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων

& Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες

Οχημάτων)

 

 

8μήνες

 

 

1

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ε.

Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων

& Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες

Αυτοκινήτων)

 

 

8μήνες

 

 

1

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Δ.Ε.

Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές

 

 

8μήνες

 

 

5

 

 

 

Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Δ.Ε.

Βοηθοί, Οδηγοί Μηχανοδηγοί

Χειριστές

 

 

 

8μήνες

 

 

 

3

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:ΔΕΗ Α.Ε./ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους Δημήτριο Μπαλτζή τηλ. 24630-52284 & Ευθυμία Κουτσιάδου τηλ. 24630-52228.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ ΑΕ(www.dei.gr)· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www asep.gr). και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ) · γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.keρ.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ 2και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ).

 

Ανακοίνωση  ΣΟΧ 6/2012


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Δεκέμβριος, 2012, 5:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr