Στη δημοσιότητα την Τρίτη τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Στη δημοσιότητα θα δώσει αύριο στις 11 το πρωί η επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πολιτικού προσωπικού.

Τα στοιχεία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής (http://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epiropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis) και θα παραμείνουν εκεί για ένα μήνα.

Οι δηλώσεις αφορούν το οικονομικό έτος 2011, δηλαδή θα καταγράφουν τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης από την 1.1.2010 έως τις 31.12.2010. Υπό αυτά τα δεδομένα, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ερευνηθεί εάν υπάρχουν πολιτικοί που μετέφεραν τα χρήματά τους στο εξωτερικό λίγο πριν ή λίγο μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου.

Να σημειωθεί ότι το αρχείο θα περιλαμβάνει τις δηλώσεις:

α. του πρωθυπουργού,

β. των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,

γ. των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών,

δ. των βουλευτών και των ευρωβουλευτών και

ε. όσων διαχειρίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 του ν.3023/2002 (ΦΕΚ 146 Α), τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων,

όσο διαρκεί η θητεία τους και για τρία (3) χρόνια μετά την απώλεια ή τη λήξη της, καθώς και των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Δεκέμβριος, 2012, 7:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr