Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης της 12/12/2012

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/12/2012 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης. Οι σημαντικότερες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης είναι οι κάτωθι:

 

  1. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του παρελθόντος έτους και ο προϋπολογισμός του ερχόμενου.
  2. Εκτέθηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης.
  3. Παρουσιάστηκε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης το σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας του Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Ένωσής μας. Ακολούθησαν επισημάνσεις, προτάσεις και αποφασίστηκε, αφού ληφθούν υπόψη οι προτάσεις των μελών, να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενικής Συνέλευση τον Ιανουάριο του 2013, ώστε να επικυρωθεί ο Κανονισμός (αφού λάβει την οριστική μορφή) και να ξεκινήσει η λειτουργία του Ταμείου.
  4. Με ψήφισμά της η Γενική Συνέλευση εκφράζει την αγανάκτηση για την ψήφιση των βαρύτατων περικοπών στο μισθολόγιο των αστυνομικών και ζητάει από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. την καθαίρεση του κ. Κυριαζίδη από τη θέση του επίτιμου προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Δεκέμβριος, 2012, 11:18 πμ. στις Κατηγορίες ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr