Δωρεάν μαθήματα λαϊκής αλληλεγγύης

Η Γραμματεία Καστοριάς του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που βιώνουν οι οικογένειες των ανέργων, των εργατών αλλά και όσες πλήττονται οικονομικά στις μέρες μας εξαιτίας της βάρβαρης αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνει ενισχυτικά μαθήματα για τα παιδιά τους.

Κόντρα στις λογικές της φιλανθρωπίας, που θέλουν να καλύψουν τις τρύπες του συστήματος για να μας καταντήσουν επαίτες, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών παλεύει ώστε όλα τα παιδιά να έχουν δημόσια δωρεάν παιδεία.

Έτσι τα μαθήματα αλληλεγγύης έχουν διπλή έννοια.

Από τη μια αλληλεγγύη στην ανακούφιση από το άμεσο πρόβλημα και από την άλλη αλληλεγγύη στον αγώνα για τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν.

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών έφερε το ζήτημα στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Καστοριάς στην τελευταία συνεδρίασή του στις 4/12 ώστε τα μαθήματα να οργανωθούν από την ΕΛΜΕ Καστοριάς αλλά η πλειοψηφία του ΔΣ (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ) αρνήθηκε την πρότασή μας ισχυριζόμενη μάλιστα απειλές από φροντιστηριάρχες για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Η Γραμματεία Καστοριάς του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί σε άμεση συγκρότηση ομάδας εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν στήριξη – ακόμη και εξατομικευμένη – με δωρεάν μαθήματα τις απογευματινές ώρες. Νέοι και παλιοί συνάδελφοι, άνεργοι και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί πρέπει να στρατευτούμε σε αυτή την υπόθεση. Η κάθε λαϊκή οικογένεια να γνωρίζει ότι υπάρχει οργανωμένη στήριξη και να μπορεί να ακουμπήσει πάνω μας. Τα μαθήματα μπορεί να αφορούν την κάλυψη γνωστικών κενών από το σχολείο, την διδασκαλία ξένων γλωσσών, μαθήματα που απαιτούνται για εισαγωγή σε σχολές (π.χ. σχέδιο – προπόνηση κ.λ.π.). Τα μαθήματα απαιτούν και οργανωτική δουλειά: γραμματειακή στήριξη, παραχώρηση χώρων (π.χ. σχολικών συγκροτημάτων), μέριμνα για την ασφάλεια των μαθητών και την καθαριότητα, συγκρότηση προγράμματος κ.ο.κ. Τίποτε δεν είναι ανέφικτο εάν η προσπάθεια αγκαλιαστεί από τους συναδέλφους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6975737936.

Καστοριά, 14/12/2012

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Δεκέμβριος, 2012, 11:41 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr