Επανακάμπτει η κυβέρνηση – Εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών

– Ενιαίο μισθολόγιο «για τα μάτια» για τα δικά τους παιδιά
– Με επιδόματα και υπερωρίες τους αναπληρώνουν τον χαμένο μισθό…
– Με τις υπερωρίες οι υπάλληλοι της Βουλής θα πληρώνονται 6,5 μέρες το μήνα παραπάνω στο μισθό τους!
– Οργισμένες όμως αναμένεται να είναι οι αντιδράσεις τους αφού έπαιρναν 60 ώρες υπερωρίες το μήνα αντι για 52 που θα προβλέπεται τώρα

Αν δεν αποσυρθεί και πάλι, η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει αμέσως μετά τις γιορτές μέσα στο φορολογικό, τροπολογία, σύμφωνα με την οποία εξομοιώνονται μισθολογικά οι υπάλληλοι της Βουλής με εκείνους του υπουργείου Οικονομικών.

Δηλαδή, οι υπάλληλοι που έπιασαν δουλειά έχοντας «μπάρμπα στην Κορώνη» ή μάλλον στο κοινοβούλιο θα εξομοιωθούν με εκείνους που έχουν σπουδάσει το αντικείμενό τους και έχουν φάει τα νιάτα τους στα θρανία των πανεπιστημίων. Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι το ίδιο να αλλάζεις το ποτήρι του βουλευτή στο έδρανο με το να κρατάς ένα ολόκληρο τμήμα στο υπουργείο Οικονομικων ή σε μια εφορία.

Όπως τονίζεται από την Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης, αμέσως μετά τις γιορτές θα εντάξει στο φορολογικό νομοσχέδιο τροπολογία  σύμφωνα με την οποία:

Από 01.01.2013 οι πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές και επιδόματα των υπαλλήλων της Βουλής εξομοιώνονται με τις πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές και επιδόματα των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο αριθμός των ωρών υπερωριακής απασχόλησης κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, καθώς και της απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες καθορίζεται με απόφαση του Προέδρου της Βουλής και η πραγματοποίησή τους βεβαιώνεται από τους αρμόδιους Προϊσταμένους, δεν μπορεί, δε, να υπερβαίνει τις πενήντα δύο (52) ώρες μηνιαίως, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του ν. 4024/2011 (Α΄ 226).newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Δεκέμβριος, 2012, 12:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Επανακάμπτει η κυβέρνηση – Εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών”

  1. Χ

    Eξομοιώνονται δηλαδή με τα άλλα βίσματα ε? Γιατί δεν τους εξομοιώνει με τους εκπαιδευτικούς τους νοσηλευτές αστυνομικούς???Απο το μεγάλο βίσμα στο αμέσως πιο μικρό βίσμα, στο υπουργείο οικονομικών μη τους πέσει και πολυ απότομα!!! ε ρε κρεμάλες που χρειάζονται!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr