Η συντέλεια του κόσμου ήταν για σήμερα αλλά το ξέραμε όλοι πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο

M.J – ΕARTH SONG – Δεν θα πρέπει όμως να νομίζουμε πως τελικά όλα αυτά τα σημάδια είναι ψεύτικα.

Εμείς δεν θα πούμε κάτι άλλο τώρα, δείτε όμως ένα video ενός ανθρώπου όπου και αυτός και άλλοι με βάση δεδομένα και ανθρώπινες ενέργειες και αποφάσεις καυτηριάζει με την μουσική του και προειδοποιεί για τις μεγάλες καταστροφές που είναι μπροστά μας…..

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2012, 11:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

7 Σχόλια για “Η συντέλεια του κόσμου ήταν για σήμερα αλλά το ξέραμε όλοι πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο”

 1. ΑΟΡΑΤΟΣ

  Μασονία… Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα

  Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

  Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.

  Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη.

  Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη.

  Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.

  Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους.

  Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός». Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.

  Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω. Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.

  Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα.

  Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…

  ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ .

  Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!

  Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…

  ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

  Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας. Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας.

  Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.

  Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της:

  α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..».

  β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία.

  γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής…

  δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !

  Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

  Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων…

  Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους.

  Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!

  Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης.

  Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».

  Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

  Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!

  ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ

  Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού!

  Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.

  Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά:

  α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι.

  β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς.

  γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές.

  δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο.

  ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.

  Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο!

  Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια.

  ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα),β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»

  Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/rokanidia/story/233336/masonia-ena-aorato-dihty-pano-apo-tin-ellada#ixzz2GSK3J8cS

 2. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ BIRBOS? ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΥΦΤΙΚΑ. ΑΠ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΣΑΙ?

 3. ANTI-BIRBOS

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΡΒΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΟΥ. ARE YOU OK?

 4. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

  http://2.bp.blogspot.com/-a0JoXueAhD8/T_S03bNmLVI/AAAAAAAAAMk/rsXhcr-NZiA/s1600/PITHIKOLIAKOS.jpg

  «ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!»

 5. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΩ COPY-PASTE.

 6. ΑΟΡΑΤΟΣ

  Λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για τον τρόπο που προσπαθούν (Illuminati – άρχουσα τάξη) να μας εξοικειώσουν με συγκεκριμένα σύμβολα, προβάλλοντας τα σε υποσυνείδητο επίπεδο, με σκοπό την διείσδυση τους σε όλη τη λαϊκή κουλτούρα. Τα στοιχεία είναι τρανταχτά και πέρα κάθε αμφιβολίας αφού οι εικόνες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. η απόκρυψή τους σε κοινή θέα επαναλαμβάνεται από τότε που βγήκε η τηλεόραση και ο προγραμματισμός που υφιστάμεθα είναι πέρα για πέρα πραγματικός.

  Σήμερα θα δούμε τη δημοφιλή ταινία »Back to the future 1,2,3» που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους ,από μια διαφορετική οπτική… Αυτή η αρρωστημένη και σκοτεινή ταινία προβάλλονταν ως κωμωδία; Πραγματικά έχει τα περισσότερα σύμβολα, αφού οι δημιουργοί της γνώριζαν εξαρχής πως θα αγαπηθεί από τον κόσμο. πάμε λοιπόν:

  Κατά την διάρκεια του πρώτου ταξιδιού του Μάρτυ στο παρελθόν, περνάει από την πλατεία μπροστά από το ρολόι που πάντα μαζεύουν χρήματα για να σωθεί. Στην πινακίδα βλέπετε (στους κίτρινους κύκλους) τα δύο παρακλάδια της μασονίας! 2 σε 1 που λέμε…

  Ρόταρυ αριστερά, Λάιονς δεξιά…

  [απόδειξη 1 και 2]

  Στην επόμενη φωτογραφία τους βλέπουμε όλους μαζί, απόδειξη της μασονικής τους προέλευσης!

  Στην επόμενη φωτογραφία μπροστά από το ρολόι, στο background, υποσυνείδητα προβάλλεται το σύμβολο των Illuminati: Ο πανεπόπτης οφθαλμός μέσα στην πυραμίδα!

  [απόδειξη 3]

  Ο πανεπόπτης στην πυραμίδα από πίσω από το δολλάριο.

  Στο επόμενο καρέ βλέπουμε τον Μάρτυ στο παρελθόν, να προσπαθεί να επιβάλλει στον πατέρα του αυτό που πρέπει να κάνει…απειλώντας τον. Είναι, υποτίθεται, ντυμένος εξωγήινος και κατά τον χαιρετισμό του κάνει την Vulcan χειρονομία!

  [απόδειξη 4]

  Η χειρονομία των παιδιών του Αβραάμ που κάνει και ο Ομπάμιας!

  Διαβάστε το άρθρο: H μυστική χειρονομία των παιδιών του Αβραάμ!!!

  Το είχα δει και παλιά… και αναρωτιόμουν πως σε μια οικογενειακή κωμωδία υπάρχουν αυτά τα νοήματα όπως: ΣΕΞ, ΟΡΓΙΑ κλπ…

  Είναι, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, η έκβαση της κοινωνίας και ο προγραμματισμός μας γι’ αυτό που έχουμε γίνει σήμερα… Βλέποντας παντού υποσυνείδητα από το 1985 για όργια κλπ καταντάμε όπως τα Αμερικανάκια του σήμερα… ΜΑΛΑΚΕΣ!

  Στο επόμενο καρέ βλέπουμε ξανά την πυραμίδα με το μάτι…λίγο παραλλαγμένη αυτή τη φορά…

  Και πάμε στο 2ο μέρος της ταινίας που στην αρχή διαδραματίζεται στο μέλλον, νομίζω στο 2015…

  H 2η ταινία προβλήθηκε το 1989 και όπως θα διαπιστώσετε ήταν πολύ ενημερωμένη για την ατζέντα των ιλλουμινάτων και κρυφών κυβερνήσεων με την NWO ατζέντα!

  Ολογράμματα… Βιομετρικά και μια αχρήματη κοινωνία, χαοτική, αστυνομοκρατούμενη…είναι μερικά από τα στοιχεία αυτής της κωμωδίας!!! Τυχαίο, δε νομίζω!!!

  Στο επόμενο καρέ ένα ολόγραμμα καρχαρία…

  …Και πάμε ξανά στα μασονικά σύμβολα!

  Ο διαβήτης με τον χάρακα… Δεν υπήρχε στο πρώτο μέρος και είπαν να τον βάλουν στο 2ο!

  [απόδειξη 5]

  Δείτε σε μια πραγματική μασονική ποδιά, στη μέση το ίδιο σύμβολο.

  Επίσης δείτε και το πάτωμα σκακιέρα που είναι το επόμενο θέμα μας…

  Στο επόμενο καρέ δείτε τον αστροναύτη στον τοίχο και το πάτωμα σκακιέρα που αναφέραμε πιο πάνω… Και πάλι 2 σε 1 μηνύματα… Τι θέλουν να μας πούνε;

  Δείτε λίγο παρακάτω…

  [απόδειξη 6]

  Δείτε τους αρρωστημένους- πισωγλέντιδες μασόνους στο πάτωμα σκακιέρα…

  Και τον Neil Armstrong με το μασονικό σύμβολο (χάρακας και διαβήτης)

  Τυχαία η επιλογή της ταινίας;

  Φαντασία;

  Όλα δικά τους είναι, βρίσκονται παντού!

  Ένα άκρως αποκρουστικό μήνυμα σχετικά με την ευγονική που ακολουθεί η NWO ελίτ…

  Κάτω κάτω λέει: H βόμβα του πληθυσμού είναι το μωρό της κάθε στιγμής…

  Τι να εννοεί με αυτό ο ποιητής; Καλά καταλάβατε…

  Να και τα βιομετρικά που λέγαμε… Έρχονται , έρχονται και αυτά…

  Τα επόμενα 2 καρέ είναι από την ίδια στιγμή, στο σπίτι…. Βλέπετε την φωτογραφία με την μασονική σκακιέρα και την δάδα (από το άγαλμα της ελευθερίας, σαν και της μασονοδιοικούμενης ΝΔ)

  …και πάλι 2 σε 1 συμβολισμοί!

  Έπειτα ο Μάρτυ γυρίζει σε ένα εναλλακτικό παρελθόν όπου η πόλη λέγεται »όλως τυχαίος»:

  Η κοιλάδα του διαβόλου…. όπου επικρατεί το χάος!

  Στην επόμενη σκηνή μας »ρίχνουν» και το σύμβολο από ένα παρακλάδι των ιλλουμινάτων , τους Skull and bones!

  [απόδειξη 7]

  Skull and bones..σαν να λέμε: Οικογένεια Μπούς!

  Εννοείται πως στο επόμενο καρέ θέλουν να μας δείξουν την επιβολή στρατιωτικού νόμου!

  Στην ατζέντα της NWO και αυτό εννοείται!

  Εδώ το μασονικό σύμβολο »μπαφομέτ» … όπως πάνω έτσι και κάτω!

  [απόδειξη 8]

  Να και τα τοξικά!!!

  Σήμερα ζούμε σε μία τοξική κοινωνία, έτσι δεν είναι;

  Και πάμε στο 3ο και τελευταίο μέρος της ταινίας (1990) με ένα πολύ περίεργο μήνυμα!!!!

  Δείτε τις πληροφορίες που μας δίνει ο τάφος…

  Όπως είδαμε και πριν, σε ένα μασονικού περιεχομένου έργο όλα είναι συμβολικά και απίστευτα μελετημένα. Οι ιλλουμινάτι γνωρίζετε πως κρύβουν νοήματα μέσω αριθμολογίας!

  Δείτε πως βγαίνει νόημα για την 9/11 μέσω της αριθμολογίας σε μία και μόνο σκηνή!

  Ίσως και να είναι τυχαίο για σας αλλά για κάποιους άλλους είναι πολύ λογικό.

  Όπως καταλάβατε και το αποδείξαμε τουλάχιστον σε 8 περιπτώσεις, η ταινία κρύβει μασονικούς συμβολισμούς και την ατζέντα της νέας/παλιάς παγκόσμιας τάξης. Πάντα θα βρίσκετε τέτοια μηνύματα, κρυμμένα σε κοινή θέα, γιατί πολύ απλά το Χόλιγουντ και γενικά το σύστημα τους ανήκει.

  Αυτοί διαμορφώνουν τον κόσμο που ζούμε, το πως θα ζήσουμε και γενικά το τραπεζικό σύστημα την τεχνολογία… και εμείς βέβαια, στηρίζουμε εν αγνοία μας αυτό το σύστημα με »νύχια και με δόντια», αφού από μέσα μας γνωρίζουμε πως μας καταστρέφει κυριολεκτικά!

  Προσωπικά τρελαίνομαι στην ιδέα πως ότι ζώ ή κάνω προέρχεται από αυτή την ελίτ! Εσείς;

  Κάποια στιγμή δεν πρέπει να αλλάξουμε μυαλά… και να σκεφτούμε ως ελεύθερα άτομα και πάνω απ’όλα ως άνθρωποι;

  Αφυπνιστείτε και αφυπνίστε με τη σειρά σας πρίν να είναι αργά.

  Διαδώστε το άρθρο.

  Αφύπνιση συνείδησης

  ΥΓ. Επειδή μας αρέσει να αποκωδικοποιούμε μερικά πράγματα, ας δούμε κάτι που μας έκανε να πούμε: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;

  Χωρίς σχόλια δείτε την εφημερίδα που κρατάει ο Μάρτυ , εκεί που μας δείχνει με τον αντίχειρα (με το κίτρινο) …

  Λέει: Χτύπημα, σκοτώθηκαν από πτώση, τρομοκρατική απειλή, για τον, πρόεδρο…. (Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύονται;;;)

  Ο νοών νοείτω!

  anti-neotaxites.blogspot.com

  http://www.newsnow.gr/article/166256/deite-pou-na-xerame-tote-pou-ta-vlepamemasonika-symvola-se-dimofilis-komodia.html

 7. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΩΒΑΣ

  ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

  http://greeknation.blogspot.co.uk/2012/02/blog-post_2525.html

  ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr