Δήμος Νεστορίου – Τελικές αποφάσεις για αντιδημάρχους και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Για τους επόμενους 9 μήνες, έως δηλ. τον Σεπτέμβριο 2013 αντιδήμαρχος έμμισθος παραμένει ο Γιώργος Καραβασίλης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα μετά την αποχώρηση της κ. Πουρσανίδου, και μετά τον Σεπτέμβριο ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος για τους τελευταίους 12 μήνες θα ορίσει νέο αντιδήμαρχο.

Στους πρώτους μήνες του 2013 θα γίνει και διερεύνηση μέσα στην δημοτική ομάδα Γκοσλιόπουλου ώστε να ορισθεί άμισθος αντιδήμαρχος κάποιος που θέλει φυσικά να δουλέψει.

Από την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου αποχωρεί ο Δημήτρης Κυριακού και την ερχόμενη Πέμπτη ο δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες μας συγκαλεί την ομάδα του ( σε κλειστεί συνεδρίαση) ώστε με δημοκρατικές διαδικασίες να αποφασίσει και να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο του συμβουλίου, δηλ. όποιος ενδιαφερθεί θα θέσει υποψηφιότητα και η ομάδα θα ψηφίσει.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2012, 2:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr