2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα : »Καστοριά, χειμώνας 2012 – 2013»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς »Το Τσαρσί» διοργανώνει τον 2ο διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα : »ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-2013», μέσα από την προσωπική ματιά του ερασιτέχνη φωτογράφου.
Στον διαγωνισμό μπορούν οι συμμετέχοντες ΜΟΝΟ ερασιτέχνες φωτογράφοι αποθανατίζοντας αγαπημένα σημεία, στέκια, σύμβολα της πόλης, και τόσα πολλά όμορφα που χαρακτηρίζουν την Καστοριά μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της και τη χειμερινή περίοδο, χωρίς λέξεις, αλλά με πολλές εικόνες.
www.totsarsi.gr
Όροι του διαγωνισμού
1) Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σχετικές με την πόλη της Καστοριάς και ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο.
2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει τουλάχιστον με ΔΥΟ (2) φωτογραφίες.
3) α. Η αποστολή των φωτογραφιών ξεκινάει από Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και με καταληκτική ημερομηνία αποστολής την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.
β. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε ειδικό μπάνερ στην ιστοσελίδαwww.totsarsi.gr, ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.
γ. Σε κάθε φωτογραφία θα ενσωματωθεί από την διοργάνωση στον κάθε συμμετέχοντα ένας αύξοντος αριθμός για την εύκολη διεξαγωγή και το αδιάβλητο του διαγωνισμού.
4) α. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG μέσω e-mail στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση totsarsi@hotmail.gr
β. Η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται μέσω του e-mail.
γ. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail (σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από το e-mail αποστολής).
5) Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να προσκομίσει στα γραφεία του συλλόγου (σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν) τυπωμένες τις φωτογραφίες με τις οποίες συμμετέχει στο διαγωνισμό σε διάσταση 20 εκ. χ 30 εκ. (Η φωτογραφία μετά το τέλος του διαγωνισμού θα παραδοθεί στον συμμετέχοντα).
* O Σύλλογος σε συνεργασία με τα φωτογραφεία που συμμετέχουν στον διαγωνισμό εξασφάλισε για τους συμμετέχοντες ειδική τιμή εκτύπωσης στην ανωτέρω διάσταση 5 ευρώ οι δύο (2) φωτογραφίες.
6) Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε εκδήλωση, και σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
7) Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες που θα βραβευθούν θα συμπεριληφθούν και στο ετήσιο ημερολόγιο του Συλλόγου 2013.
8) Απονομή Τιμητικού Τίτλου στους νικητές του διαγωνισμού, 1η, 2η και 3η θέση.
9) Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες (Βεβαίωση Συμμετοχής)
10) Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
11) Το 1ο βραβείο του διαγωνισμού θα κριθεί από 3μελή επιτροπή που θα αποτελείτε από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό φωτογράφους, (studio ΤΣΟΛΗΣ, foto Milano, Photography Μάνος Σινόπουλος), οι οποίοι θα παραλάβουν τις φωτογραφίες με κωδικό αριθμό και όχι ονομαστικά.
12) Το 2ο και το 3ο βραβείο θα κριθούν από την ψηφοφορία, όπως αναφέρετε στο άρθρο 3′ παράγραφος β’ του παρόντος.
ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο Δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το κατάστημα studio ΤΣΟΛΗΣ (Κελέτρου 2 και 11ης Νοεμβρίου 13).
2ο Δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το κατάστημα foto Milano (Μητροπόλεως 21).
3ο Δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ από το κατάστημα Photography Μάνος Σινόπουλος (Αλ. Κομνηνού 2 πλατεία Δαβάκη).
Διοργάνωση
Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Τσαρσί»
Βαλαλά 1 Πλατεία Ομονοίας Καστοριά – τκ 52 100
Τηλ.  2467 890 130 (αστική χρέωση)
Ειδικές πληροφορίες για το διαγωνισμό τηλ.  694 84 04 744

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2012, 3:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr