Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερό Ναό στην Πεντάβρυσο Καστοριάς.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού η κλοπή από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πεντάβρυσο Καστοριάς που συνέβη τον Μάιο του 2011, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός διέπραξε τον Μάιο του 2011, κλοπή – διάρρηξη στον προαναφερόμενο Ιερό Ναό, από όπου αφαίρεσε περίπου 2000 ευρώ και αφιερώματα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Δεκέμβριος, 2012, 8:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερό Ναό στην Πεντάβρυσο Καστοριάς.”

 1. ΑΟΡΑΤΟΣ

  Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΑΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ….. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΟΡΚΗ ……ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ! Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ!! Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!

  Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2Ga9AeHeJ

 2. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ…

  ΕΛΑΤΕ

  http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG

  Όποιος Έλληνας υπογράψει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.

  Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!

  Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

  Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει…

  …«είναι η περιουσία μου!»…. hggiken

  Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2Ga6QRqns

 3. ΑΟΡΑΤΟΣ

  Τον Χριστοδουλο τον φαγάνε, τον έφαγε η μασονία και ο Βαρθολομαιος…

  Για μια περίοδο στα πρώτα χρόνια της «καριέρας του» ήταν μαζί τους, μαζί τους στην Πανθρησκεία M.R.A. και τις πανθρησκειακές συγκεντρώσεις τους (Παπικών + Ορθοδόξων και λοιπών δογμάτων), μαζί τους στην δίωξη εναντίον της «εσφιγμένου» και των παλαιοημερολογιτών (παλαιο-ορθόδοξων), μαζί τους και στην συμπαιχνιακή (διπλή) προώθηση του 666 (βλ. πρόλογο του βιβλίου «666 ύμνοι στην νεοελληνική» + ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ μέτοχος ) μάλιστα είχε δεχτεί να παίξει το νέο παιχνίδι τους και να στρέψει την ορθοδοξία σε “οικολογική στροφή” στα πλαίσια της «Λατρείας της Γαίας» του Μαιτρεγια ή Μητρογαιου ή μητερα γαια, (δίχως όμως να γνωρίζει τον απώτερο μασονικό σχεδιασμό που είναι η αντιχριστοποίηση της δύσης και ειδικά της Ελλάδος με την προώθηση της πανθρησκείας «θρησκευτικής μαγιονέζας» «M.R.A. 666» και με έμφαση τον σουφισμό ( «αντίχριστη» παρωδία χριστιανισμού με συνδυασμό Χριστιανισμού + Δωδεκάθεου + μια σειρά άλλων θρησκευμάτων) και με ειδική έμφαση την «Λατρεία της Γαίας» με τυπικό ηγέτη τον εβραιοπακιστανό παγκόσμιο ηγέτη του Σουφισμού Ραχμαντ Αχμαντ ή «κίνημα Αχμαντίγια» ή «Μαιτρέγια» ή «Μητρόγαιο» ή «Μητέρα Γαία» με έδρα το θεοσοφικό Tara (Tera) Center ή “Κέντρο Γαίας” Λονδίνου.

  Ο όλος σχεδιασμός κινείται μακροπρόθεσμα στα πλαίσια θρησκευτικής πόλωσης της δύσης και ειδικά της Ελλάδος («666») με την χριστιανική («888») Ρ.Ι.Κ. (888 παλαιο-ορθόδοξοι Ρωσίας, 888 Ισα-Ιησούς Ισλάμ εναντίον «Ντατζάλ» Αντίχριστου Δύσεως, 888 Back to Jerusalem Movement Σινας-Κινας + 777 Moon Κορέας) ώστε να δοθεί αφορμή γενοκτονικού ιερού πολέμου «τζιχάντ» στους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. εναντίον πρωτίστως της Ελλάδος και δευτερεύοντος της ΗΠ.Ε.Ι. (ο δυτικός άξονας τριμερούς ΗΠΑ – Ευρώπη – Ιαπωνία)

  Φαίνεται κάποια στιγμή ενημερώθηκε ο Χριστόδουλος για τον ανωτέρω σχεδιασμό από την ΟΕΑ και συγκλονίστηκε η συνείδηση του, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.

  Έτσι στράφηκε αναπάντεχα εναντίον του πρώην συμμάχου του Βαρθολομαιου, ήταν η περίοδος που ακούγαμε στις ειδήσεις για τα περί Νέων Χωρων και διαμάχης Βαρθολομαίου – Χριστόδουλου
  ο Βαρθολομαιος κατάλαβε οτι ο Χριστοδουλος αρνείται να παίξει άλλο το παιχνίδι τους και προσπάθησε να προσεταιριστεί τουλάχιστον τις μητροπόλεις των “νέων χώρων” (βορειου ελλαδας) ώστε να διορίσει εκεί δικούς τους μητροπολιτες σουφιστες της λατρείας της γαιας

  τα υπόλοιπα ειναι γνωστά, πιάνει καρκίνος τον Χριστοδουλο στα καλά καθούμενα και οι μασονοκινούμενοι γιατροί αντί να τον κάνουν καλά τον σκοτώνουν μια ώρα αρχύτερα με εκείνη την εγκληματική εγχείρηση που του μετάδωσε τα καρκινικά κύτταρα σε όλο του το σώμα!…

  (Μάταια προσπάθησε να τον σώσει η ΟΕΑ δίνοντας του αντικαρκινικές οδηγίες μέσω φυσιοθεραπευτικής ιπποκράτειας αγωγής άνευ καταστροφικών για τον οργανισμό ακτινοβολιών, χημειοθεραπειών ή εγχειρήσεων: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html )

  επίσης:

  ο Φουράκης, θεωρητικός του ΛΑ.Ο.Σ. ομοίως κινούμενος στα πλαίσια του άνωθεν μασονικού σχεδιασμού των «(ψευδο)ΕΨΙΛΟΝ-Κριναετών-(ψευδο)Ολυμπίων» προδοτικά προωθεί στα βιβλία του και στους ακολούθους του, τον σουφισμό «μαγιονέζα» αχμαντίγια, γράφοντας ότι «έλληνας» είναι «θρησκευτικός προσδιορισμός» (!!!) και ότι δεν δύναται να είναι κανείς Έλληνας αν δεν πιστεύει σε 3 (ολογράφως: ΤΡΙΑ τουλάχιστον!!!) θρησκεύματα: Χριστιανισμό – Δωδεκάθεο – & Σουφισμό (!!!)

  Ντοκουμέντα:

  Επίσης:
  Περι Θρησκείας M.R.A. Χριστόδουλος – Βαρθολομαίος – Μαιτρέγια:
  http://filoumenos.foruma.biz/forum-f20/topic-t1445.htm

  O.E.A. για Χριστόδουλο (σελίδες 70 και 71):
  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_15.html

  Πηγή:ellhnkaichaos

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr