Προς ολιγοήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση ολίγων ημερών της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας (που κανονικά λήγει σήμερα) αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που άφησαν για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών καθώς και όσοι καταφεύγουν στις κατά τόπους εφορίες για να παραδώσουν τις πινακίδες τους.

Μέχρι σήμερα τα συνολικά έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας έχουν φτάσει τα 900 εκατ. ευρώ και το στοίχημα για την είσπραξη των υπολοίπων 300 εκατ. ευρώ, που έχουν προϋπολογιστεί, θα παιχτεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Για την πληρωμή των τελών οι φορολογούμενοι μπορούν να εκτυπώσουν το σχετικό ειδοποιητήριο από το δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και να το προσκομίσουν σε οποιαδήποτε τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ για την εξόφληση. Η εξόφληση μπορεί να γίνει και με την προσκόμιση της άδειας κυκλοφορίας και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου του ιδιοκτήτη του οχήματος. Επίσης η εξόφληση μπορεί να γίνει και μέσω των εναλλακτικών δικτύων τραπεζικής εξυπηρέτησης (ATM, web banking κλπ).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Δεκέμβριος, 2012, 9:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr