Οι ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή για το νέο έτος 2013.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nKToYg2eIfk[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιανουάριος, 2013, 5:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

4 Σχόλια για “Οι ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή για το νέο έτος 2013.”

 1. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ

  ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

  Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο είδε το φώς της ημέρας! Από την στιγμή, πού θαρραλέοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έθεσαν σε κυκλοφορία τά «Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», εμβρόντητος ο Χριστιανικός κόσμος πληροφορήθηκε τό, τ ί α κ ρ ι β ώ ς ετοιμάζουν οί αντίχριστες δυνάμεις…

  Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ το Νοέμβριο του 1979 δημοσιεύθηκαν καταγγελίες ότι οί Μασώνοι και οί Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και όσα δεινά απ΄ αυτούς προήλθαν…

  Στην Ελλάδα, οί εν λόγω αποκαλύψεις άρχισαν να δημοσιεύονται την ίδια ακριβώς ημέρα ( Κυριακή 11.11.79 ) σε δύο Αθηναϊκές εφημερίδες, «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» και «ΒΗΜΑ».

  http://www.kivotoshelp.gr/pages/Sofoi%20SION.htm

 2. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

  Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο είδε το φώς της ημέρας! Από την στιγμή, πού θαρραλέοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έθεσαν σε κυκλοφορία τά «Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», εμβρόντητος ο Χριστιανικός κόσμος πληροφορήθηκε τό, τ ί α κ ρ ι β ώ ς ετοιμάζουν οί αντίχριστες δυνάμεις…

  Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ το Νοέμβριο του 1979 δημοσιεύθηκαν καταγγελίες ότι οί Μασώνοι και οί Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και όσα δεινά απ΄ αυτούς προήλθαν…

  Στην Ελλάδα, οί εν λόγω αποκαλύψεις άρχισαν να δημοσιεύονται την ίδια ακριβώς ημέρα ( Κυριακή 11.11.79 ) σε δύο Αθηναϊκές εφημερίδες, «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» και «ΒΗΜΑ».

  http://www.kivotoshelp.gr/pages/Sofoi%20SION.htm

 3. ΑΟΡΑΤΟΣ

  ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «BLUE BEAM»

  Μας παραξένεψε μια είδηση απο το πουθενά που είδαμε στο κρατικό κανάλι ΝΕΤ. Η είδηση αυτή ήταν και η αφορμή για να γραφτεί και αυτό το άρθρο.

  Η είδηση έλεγε:

  «Προσοχή… στους εξωγήινους»

  «…..Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από ένα αξιοσέβαστο και μάλλον συντηρητικό επιστημονικό ίδρυμα (το αρχαιότερο του κόσμου), που φέτος γιορτάζει τα 350 χρόνια του, η Βασιλική Εταιρία του Λονδίνου (ουσιαστικά η ακαδημία επιστημών της Βρετανίας) διοργανώνει, αυτή την εβδομάδα, διήμερο συνέδριο με θέμα «Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία», όπου θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι από τη NASA, την ESA, τον ΟΗΕ κ.α. Ο κορυφαίος βρετανός αστρονόμος, ο επιφανής λόρδος Ρις, πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας, θα προεδρεύσει…..»

  Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  «Οι Πρίγκιπες και τα έθνη θα εξαφανισθούν χωρίς βία απο τη γη, η ανθρώπινη φυλή θα γίνει μία οικογένεια και ο κόσμος η κατοικία νοημόνων ανθρώπων. Η ηθικότητα απο μόνη της θα επιφέρει αδιόρατα αυτή την αλλαγή».
  Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ο εβραϊκής καταγωγής ιδρυτής του τάγματος των Ιλλουμινάτι. Αυτός και το τάγμα ήταν ανοικτά ενάντια στα έθνη-κράτη. Την ίδια θέση έχουν οι Ιλλουμινάτι μέχρι σήμερα.

  «Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση»

  Το παραπάνω απόσπασμα είναι απο έκθεση που διαβάστηκε σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στην συνέλευση του Ο.Η.Ε, το 1975
  (Houston Chronicle, November 3, 1975)

  Οι πέντε κύριοι τομείς που χρησιμοποιούνται από την «κοινωνική μηχανική» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης:

  Δημόσια υγεία, ασφάλεια/τρομοκρατία, περιβάλλον,

  ενέργεια/οικονομία και διάστημα/εξωγήινοι.

  Για τον κάθε τομέα απο τους παραπάνω έχουν δημιουργηθεί ειδικοί οργανισμοί, οι οποίοι προωθούν την λεγόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό ειδικά. Οι οργανισμοί αυτοί είναι:

  Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών(Ο.Η.Ε και στην αρχή ήταν η Κοινωνία των Εθνών), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Διεθνές Δικαστήριο, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΑΣΑ,G 8 ή 20, η Ευρωπαϊκή Ενωση, Σοσιαλιστική Διεθνής και όλες οι «διεθνείς» οργανώσεις δημιουργήθηκαν απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες για την επίτευξη του σκοπού τους, που είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  Μετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος αναγόρευσε το NATO σε «Παγκόσμιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ακολούθησε η διεθνής οικονομική κρίση με το διευρυμένο ρόλο που εξασφάλισε για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άτυπο «Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών», ενώ περάσαμε την περίοδο της Πανδημίας (που όπως αποδείχτηκε ήταν κατασκευασμένη απο τα μεγάλα ΜΜΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), με τη βοήθεια της οποίας ο ΠΟΥ ανέλαβε χρέη άτυπου «Παγκόμιου Υπουργείου Υγείας».

  Τι θα ακολουθήσει;

  Οπως είδαμε και παραπάνω, ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών(Δείτε λεπτομέρειες για αυτους στο ντοκυμαντέρ «Money Masters»), είναι να πεισθούν οι πολίτες οτι τα έθνη-κράτη στα οποία ανήκουν δεν είναι πλέον σε θέση να τους υπερασπιστούν, αφού έχουν διαφθαρεί, έχουν χρεοκοπήσει και γενικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους σε όλους τους τομείς.

  Με την πρόφαση αυτή θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια μη εκλεγμένη κεντρική διοίκηση απο ανθρώπους που θα έρθουν στο προσκήνιο όταν πλέον ο πλανήτης θα… κινδυνεύει άμεσα!

  Και τι θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα απο μια εξω-γήϊνη εισβολή;

  Μια εισβολή τέτοιου είδους θα «παρέλυε» στην κυριολεξία κάθε «εθνικό» ή «αντιπαγκοσμιοποιητικό» αντανακλαστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που θα καλούνταν να αμυνθούν.

  Ετσι όλοι θα αποδέχονταν σαν «σωτήρες» τους, εκείνουν που έβγαιναν μπροστά και θα πρότειναν μια παγκόσμια συμμαχία, με σκοπό την σωτηρία όλων μας.
  Ακόμη και αν οι «εξω-γήϊνοι» δεν ήταν εχθρικοί προς εμάς και πάλι θα χρειαζόταν μια παγκόσμια διοίκηση.
  Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται για μια τέτοιου είδους εισβολή μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ(δείτε εδω ποιοί ελέγχουν το Χουλυγουντ).

  Το ίδιο προετοιμασμένη είναι η κοινή γνώμη και για μια τεράστια καταστροφή που θα προέρχεται απο το διάστημα. Ηλιακή καταιγίδα, θανατηφόρες ακτίνες, κομήτες, που θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στη Γη.
  Πρόσφατα παιζόταν και στα σινεμά η ταινία «2012» στο οποίο οι «κιβωτοί» διάσωσης των λίγων και εκλεκτών από την καταστροφή του πλανήτη κατασκευάζονται μυστικά, από τη διεθνή ελίτ, εγκαταλείποντας τον υπόλοιπο πληθυσμό στην τύχη του.
  Είδαμε τον τελευταίο καιρό την ταινία «District 9» όπου οι εξωγήϊνοι που έχουν καταπέσει στην Γη μένουν σε γκέτο ανάμεσά μας.
  ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(Blue Beam Project)
  Η τεχνολογία των ολογραμμάτων σήμερα έχει εξελιχθεί αρκετά, λόγω της ισχύος των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για το «Πρόγραμμα της Κυανής Ακτίνας»(Blue Beam Project) ολογράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν π.χ στον Ουρανό για την χειραγώγηση των ανθρώπων.

  Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 εμφανίσθηκε στον ουρανό της Νορβηγίας ένα φωτεινό σπιράλ και την ίδια μέρα μια τεράστια πυραμίδα να περιστρέφεται αιωρούμενη πάνω απο το Κρεμλίνο.

  http://antipliroforisi.blogspot.co.uk/2010/02/blue-beam.html

 4. ΑΟΡΑΤΟΣ

  Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

  ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΛΖΕΚ

  Για να μην μας πούν κάποιοι «προοδευτικοί» θολοκουλτουριάρηδες Νεοναζί και ρατσιστές τους λέμε μια φράση:»Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ».Όλα στο φώς λοιπόν.Τίποτα στο σκοτάδι.Πατήστε «διαβάστε περισσότερα για να διαβάσετε τι λέει η φωτογραφία.Οι υπότιτλοι στο βίντεο μπήκαν απο εμάς.Αν υπάρχουν λάθη στη μετάφραση που κάναμε επικοινωνήστε μαζί μας για αλλαγές.

  Οι ιστορικοί του Ολοκαυτώματος των Εβραίων ισχυρίζονται οτι η Τρεμπλίνκα ήταν ένα στρατόπεδο εξολόθρευσης στο οποίο θανατώθηκαν 870.000 Εβραίοι στους θαλάμους αερίων και στη συνέχεια θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους. Το 1999,ο Ρίτσαρντ Κρέγκ,ένας μηχανικός ηλεκτρονικής,έβγαλε ένα συμπέρασμα, μέσω υψηλής τεχνολογίας, απο το χώμα.

  Το σύστημα ανίχνευσης εδαφικής διείσδυσης μπορεί να εντοπίσει ανωμαλίες του εδάφους και μικρά αντικείμενα σε βάθος 30 μέτρων.Μετά απο 3 εβδομάδες συλλογικής δουλειάς,η ομάδα ανακάλυψε οτι το έδαφος στην Τρεμπλίνκα ποτέ δεν αλλοιώθηκε και δεν βρέθηκαν ίχνη τέφρας απο ττα καμμένα πτώματα και τα ξύλα.

  Τα αποτελέσματα που λήφθηκαν απο τους ερευνητές έδειξαν οτι με 100% βεβαιότητα οι μαζικοί τάφοι ποτέ δεν υπήρξαν στις περιοχές Τρεμπλίνκα και Μπέλζεκ. Οι Σιωνιστές χρησιμοποίησαν αυτούς τους υποτιθέμενους θανάτους και μερικά άλλα εκατομμύρια που υποτίθεται οτι πέθαναν στο Άουσβιτς, ως βαση για την δημιουργία του Ισραήλ.

  http://antipliroforisi.blogspot.co.uk/2008/11/blog-post_1522.html

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr