Οι αντιδήμαρχοι του δήμου Καστοριάς για 2013-2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Ο δήμαρχος Καστοριάς Μ. Χατζησυμεωνίδης έχει σχεδόν αποφασίσει το τι θα κάνει με τους αντιδημάρχους για το 2013 και το μισό του 2014 ( μιας και έχουμε εκλογές τον Ιούνιο).

Η απόφαση του είναι να παραμείνουν και οι επτά.

Μικρό πρόβλημα διαδικαστικό υπάρχει με την ασφάλιση του Χ.Παρχαρίδη το οποίο αν δεν ξεπεραστεί θα πρέπει να τον αντικαταστήσει.

Η αλήθεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι πως τουλάχιστον για τους τέσσερις, Θεοδοσόπουλο,Μισκία,Τόσκο,Κενανίδη ο δήμαρχος είναι κάθετος πως δεν αλλάζουν.

Τώρα, διάφορα ζητήματα για τους άλλους έχουν μπει αλλά ίσως δεν θέλει να προκαλέσει την οργή ορισμένων ( κάτι που μάλλον φοβάται…..) οπότε δεν φαίνονται αλλαγές τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα τους είπε σε προχθεσινή συνάντηση που είχε σχεδόν με όλους.

Για τις μισθοδοσίες, οι πέντε αντιδήμαρχοι θα πληρώνονται κανονικά αλλά οι άλλοι δυο θα είναι άμισθοι.

Την επιλογή για το ποιοι δεν θα πληρώνονται την κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Δηλ. για τους επόμενους 17 περίπου μήνες θα έχει σύνολο επτά αντιδημάρχους αλλά με επίσημη μισθοδοσία μόνο για τους πέντε.

Κάποιοι μάλιστα από τους 4-5 έχουν προτείνει, όλοι οι έμμισθοι να δίνουν κάθε μήνα από 200 ευρώ ο κάθε ένας, ώστε να πληρώνονται και άλλοι δυο για τους οποίους επίσημη διαδικασία πληρωμής δεν υπάρχει.

Ο δήμαρχος Καστοριάς θέλει το όλο θέμα των αντιδημάρχων να τελειώσει την Παρασκευή ώστε την Κυριακή στο δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή νέου προεδρείου ( πρόεδρος Δ.Σ ο Δημήτρης Στεργίου) να μην υπάρχει εκκρεμότητα.

Τις επόμενες 2 ημέρες αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του δημάρχου Καστοριάς

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιανουάριος, 2013, 3:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr