Επιτυχία Κοντόπουλου η εκλογή του στην οικονομική επιτροπή – Ήττα για τον Χατζησυμεωνίδη που δεν ήθελε τον »ενοχλητικό» Κοντόπουλο στην επιτροπή

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ep5MpxaSe7M[/youtube]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – H νέα επίμαχη οικονομική επιτροπής του δήμου Καστοριάς για τους τελευταίους 17 μήνες της θητείας Χατζησυμεωνίδη.

Μετά την παρασκηνιακή ψηφοφορία εκλέχθηκαν :

Δαμιανός Υφαντίδης με 33 ψήφους

Νίκος Καραπατσακίδης με 32 ψήφους

Κων/νος Κυζάκης 31 ψήφους

Χρήστος Τσακλίδης 32 ψήφους

Τ.Πολυγιάννης με 31 ψήφους

Ηλίας Αποστολίδης με 38 ψήφους – ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους

Στυλιανός Φουλιράς με 36 ψήφους

Κώστας Κοντόπουλος με 22 ψήφους ( 4 ψήφοι η ομάδα Κοντόπουλου και όλα τα άλλα από συμβούλους των άλλων συνδυασμών).

Τα παραπάνω είναι τα αποτελέσματα από την εκλογική διαδικασία της ολομέλειας.

Προηγήθηκε όμως η κρίσιμη ψηφοφορία των τεσσάρων υποψηφίων με ψήφους μόνο από την μειοψηφία για Φουλιρά,Αποστολίδη,Κοντόπουλο,Ζέγα όπου εκλέχθηκαν Φουλιράς,Αποστολίδης και Κοντόπουλος με 10 ψήφους.

Πολλές είναι οι πληροφορίες και οι διαροές από πολλούς συμβούλους ότι υπήρξε ασφυκτική πίεση και περίεργα τηλεφωνήματα τα οποία δέχτηκαν Λιάντσης αλλά και σύμβουλοι του οι οποίοι τελικά δεν ενέδωσαν στις πιέσεις άλλων συμβούλων της πλειοψηφίας ακόμη και του δημάρχου Μανώλη Χατζησυμεωνίδη οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τηλεφωνούσαν και πίεζαν διαρκώς να μην ψηφιστεί από την ομάδα Λιάντση ο κ. Κ. Κοντόπουλος ώστε να μην καταφέρει να μπει στην πιο κρίσιμη για τα οικονομικά και τις αναθέσεις έργων, οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως σύμβουλοι του Κ. Λιάντση δέχτηκαν πιέσεις και από εξωθεσμικούς παράγοντες-επιχειρηματίες, ώστε να τους πείσουν να μην αφήσουν τον Κ.Κοντόπουλο να μπει στην περίφημη επιτροπή που ελέγχει έξοδα,προμήθειες,αγορές,μελέτες,αναθέσεις,πληρωμές για όλο τον δήμο.

Τελικά και παρά τις φοβερές και πρωτόγνωρες πιέσεις ο Κώστας Κοντόπουλος βρίσκεται από σήμερα στην πιο σημαντική επιτροπή του δήμου.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως απίστευτη ήταν η αντίδραση στην ομάδα Λιάντση από Εγγλέζο και Μοσχίδου οι οποίοι έλεγαν χθες πως θα ανεξαρτητοποιηθούν στην περίπτωση που κάποιοι από την ομάδα Λιάντση ψηφίσουν Κοντόπουλο, κάτι που μέχρι την ώρα αυτή δεν έχουν κάνει…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιανουάριος, 2013, 6:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr