Νέο φιλόδοξο πρόγραμμα για την απασχόληση με στόχο τους 45.000 νέους ανέργους

Διαβάστε σε pdf ολόκληρο το πρόγραμμα με όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες – 

Το βασικότερο πρόγραμμα για τους νέους αφορά την «επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας. Απευθύνεται σε 45.000 νέους ανέργους ηλικίας έως 29 ετών. Οι νέοι θα καταρτίζονται και θα μπορούν, στη συνέχεια, να απασχολούνται με πεντάμηνες συμβάσεις σε επιχειρήσεις για πρακτική εκπαίδευση, ενώ θα ακολουθεί κανονική πρόσληψη με επιδότηση.

Επίσης στο σχέδιο περιλαμβάνονται προγράμματα επιδότησης της  νεανικής επιχειρηματικότητας, στοχευμένα σε καινοτόμους κλάδους, στην αγροτική παραγωγή και στην υποβοήθηση των νέων που επιλέγουν επιστροφή στην ύπαιθρο, στο χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Στους νέους που θα επιλέξουν την επιχειρηματικότητα  προσφέρεται για πρώτη φορά ναι σειρά σημαντικών υποστηρικτικών υπηρεσιών, όπως: Οργανωτική τεχνογνωσία, συμβουλευτική για επιχειρηματικά πλάνα και δικτύωση στο εξωτερικό, κ.λπ.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιανουάριος, 2013, 6:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr