ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Λειτουργικά Προβλήματα του Σχολείου. 1o Γυμνάσιο.ΧΛΟΗ

10:29 – Κύριε Δήμαρχε Καστοριάς,

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή ύστερα από συνεδρίαση του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου 2010 για να σας υπενθυμίσουμε τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο νέο κτίριο, στο οποίο έχουν μεταστεγαστεί.

Σύμφωνα και με τις προηγούμενες επιστολές προς εσάς τον Διευθυντή του Σχολείου κύριου Παναγιώτη Κυρατζή και της προέδρου της σχολικής επιτροπής κυρίας Ειρήνης Μισκία (οι οποίες εστάλησαν στις 6-10-2009 και στις 19-10-2009 αντίστοιχα) έχτε ήδη ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας. Τα αιτήματα μας είναι τα ακόλουθα :

  1. Αλλαγή ή σοβαρή συντήρηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του κτιρίου γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Εξαιτίας δε της προβληματικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης παρατηρούνται συνεχείς διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα να σταματάει διαρκώς η λειτουργία των μηχανημάτων του σχολείου ( φωτοτυπικό μηχάνημα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές) καθώς και των ηλεκτρονικών συσκευών του κυλικείου (ψυγεία, φούρνοι). Επίσης σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος εντός των αιθουσών διδασκαλίας εξαιτίας του παραπάνω προβλήματος.
  2. Κατασκευή χώρου στέγασης κυλικείου για να αποδεσμευθεί η αίθουσα Φυσικών Επιστημών όπου φιλοξενείται προσωρινά το κυλικείο.
  3. Διευθέτηση όμβριων υδάτων του αύλειου χώρου ώστε να μην πλημμυρίζει και ταυτόχρονη διαμόρφωση και χάραξη αθλητικών γηπέδων.
  4. Μεταφορά της Βιβλιοθήκης από το παλαιό κτήριο.
  5. Δημιουργία χώρων για αποδυτήρια και αποθήκη.
  6. Κατασκευή χώρου υγιεινής (wc) για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ως σύλλογος καθηγητών που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση τα παραπάνω προβλήματα, τα οποία δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία του σχολείου, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε και παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες εκ μέρους σας ενέργειες προς επίλυση αυτών και να μας ενημερώσετε γραπτώς εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Η αδράνεια που επιδείξατε καθ’όλη τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους σχετικά με τα παραπάνω προβλήματα μας ανησυχεί και μας προβληματίζει ενόψει της επερχόμενης σχολικής χρονιάς. Γι’ αυτό και κρίνεται αναγκαίο και απολύτως απαραίτητο να πράξετε τάχιστα τα δέοντα για την ασφάλεια και το καλό όλων μας, μαθητών και καθηγητών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2010, 10:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr