Πολλά τα προβλήματα σε αρκετές σχολικές μονάδες ειδικά του δήμου Καστοριάς. Ξεπαγιάζουν οι μαθητές. Αστείες οι δικαιολογίες των αυτοδιοικητικών

Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης. Λύκεια γυμνάσια παιδικοί σταθμοί μένουν αρκετές ώρες χωρίς θέρμανση με αποτέλεσμα να ξεπαγιάζουν οι μαθητές.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Σήμερα στην Καστοριά βρίσκεται ο υπουργός εσωτερικών.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Ο δήμαρχος Καστοριάς έπρεπε μήνες τώρα να έχει προβλέψει την όλη κατάσταση και να έχει μεριμνήσει.

Βρείτε λύση λοιπόν κύριοι, οι δικαιολογίες δεν μας στέλνουν και όλα αυτά δεν μας πείθουν.

Τα παιδιά σε όλα τα σχολεία ξεπαγιάζουν. Οι ζημιές αργούν να αποκατασταθούν οι γονείς παρεμβαίνουν και βοηθούν ακόμα και οικονομικά και από την άλλη κάποιοι αυτοδιοικητικοί το παίζουν και ήρωες…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2013, 11:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr