ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τον Κώστα Λιάντση δίνει και το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ως τον » εκλεκτό » της Ν.Δ. Χαμός στα επιτελεία Γκέτσιου-Χατζησυμεωνίδη-Τσαμίση

 • Καταιγισμός πολιτικών εξελίξεων σε όλη την χώρα με τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους.
 • Το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων εξέδωσε τηλεγράφημα με όλες τις υποψηφιότητες. Για τον νομό Καστοριάς υποψήφιος δήμαρχο Καστοριάς με την Ν.Δ δίνει τον Κ. Λιάντση βάζοντας φωτιά στα επιτελεία Γκέτσιου-Χατζησυμεωνίδη & Τσαμίση.

 • ΑΠΕ :

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Για το δήμο Κοζάνης, την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν οι Νίκος Ζηκόπουλος, Κώστας Σανίδης- σημερινός δήμαρχος Ελλησπόντου- Στέργιος Γκανάτσιος, Κώστας Πουτακίδης και Γιώργος Τοπαλίδης πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ. «Ακούγονται», επίσης, τα ονόματα των Άννας Νανοπούλου, (από την ηγεσία της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο) και Νίκου Τσιαρτσιώνη, πρώην υπουργού Μακεδονίας Θράκης.

Την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ο νυν δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Παναγιώτης Αποστολίδης. Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του νομαρχιακού συμβούλου, Γιάννη Μητσιάκου.

Στο δήμο Γρεβενών, ως ανεξάρτητος υποψήφιος προσέρχεται στις εκλογές ο νυν νομάρχης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος επιδιώκει τη στήριξη της ΝΔ.

Από το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση για τον υποψήφιο. Το «χρίσμα» διεκδικούν οι Δημήτρης Ζήσης και Γιάννης Παναγιωτίδης, οι οποίοι κατέθεσαν αιτήσεις αξιολόγησης. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν και τα ονόματα του πρώην υφυπουργού εργασίας και πρώην βουλευτή, Λευτέρη Τζόλλα και του μέλους του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Παπαγεωργίου. Την υποστήριξη του ΚΚΕ εξασφάλισε η Παναγιώτα Ντάγκα.

Για το δήμο Φλώρινας, την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν οι Γιάννης Βοσκόπουλος (σημερινός νομάρχης Φλώρινας) και Στέφανος Παπαναστασίου (σημερινός δήμαρχος Φλώρινας). Από το ΠΑΣΟΚ, την υποψηφιότητά του έχει δηλώσει ο Αιμίλιος Ασπρίδης, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την κ. Όλγα Μούσιου. Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Βασίλη Καραντζίδη.

Σε ό,τι αφορά τον νομό Καστοριάς, υποψήφιος δήμαρχος «κατεβαίνει», με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ο νομάρχης Κώστας Λιάντσης, ενώ το δήμο διεκδικεί και ο νυν δήμαρχος Ι. Τσαμίσης, που στις προηγούμενες εκλογές δεν είχε λάβει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Παρ’ όλα αυτά εξελέγη.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν γίνει ακόμη οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται οι Παναγιώτης Διαμαντόπουλος και Κώστας Κοτόπουλος. Ανεξάρτητος υποψήφιος θα είναι ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, ενώ το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει το Λεωνίδα Ζέγα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2010, 12:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr