Έκκληση για αύξηση επιχορήγησης στα σχολεία για το πετρέλαιο από το δήμαρχο Φλώρινας

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών –

Την αύξηση της επιχορήγησης στα σχολεία της Φλώρινας για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ζητά ο δήμαρχος, κ.  Γιάννης Βοσκόπουλος από τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη σε σχετική επιστολή του.
Ο κ. Βοσκόπουλος αναφέρει ότι από την έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου για το πετρέλαιο θέρμανσης στο Δήμο Φλώρινας, αντιστοιχεί ποσό 81.000 ευρώ για 55 σχολικές μονάδες.
«Τη δύσκολη αυτή οικονομικά περίοδο που διανύουμε, με το υψηλό κόστος του πετρελαίου θέρμανσης και με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας, το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο Δήμο μας, σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για να γεμίσουν οι δεξαμενές των σχολικών μονάδων, ούτε μια φορά» επισημαίνει ο δήμαρχος.
Τονίζει, παράλληλα, ότι αν δεν αυξηθεί το ποσό αυτό τα σχολεία δεν θα έχουν τον Φεβρουάριο πετρέλαιο για τη θέρμανση των μαθητών, με αποτέλεσμα την αναστολή της λειτουργίας τους.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιανουάριος, 2013, 3:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr